Det skal atter dufte af mad i tidligere landevejscafeteria

Camilla Schultz Lysen og Simon Jensen åbner snart Dit Festhus på Vejle Landevej. Foto: Jørgen Flindt

Det skal atter dufte af mad i tidligere landevejscafeteria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dit Festhus åbner i de lokaler ved Vejle Landevej, hvor Esso Taverna og senest LR Selskabslokaler lå. Der vil blive serveret dansk mad samt udlejes til fester.

Bredstruplund: Snart vil der atter dufte af mad i de lokaler, der engang husede Taverna ved Esso-tanken.

Cafeteriet ud til Vejle Landevej har senest været brugt til udlejning af festlokaler, men nu skal der ligeledes serveres mad på stedet.

- Vi bliver et spisested med dansk mad, hvor der serveres stegt flæsk om onsdagen, spareribs fredag, dagens ret tirsdag og tirsdag samt frokostbuffet om søndagen. Og om lørdagen kan man så leje festlokalerne, hvor vi står for maden til festen, forklarer Simon Jensen, der er kok og en af forpagterne af Dit Festhus, som stedet kommer til at hedde.

Onsdag den 14. februar åbnes dørene, og det bliver med stegt flæsk og gammeldags æblekage på menuen.

- Vi har da travlt med at få gjort klar til åbningen, men det skal vi nu sagtens nå. Meget er stort set klart i forvejen. Toiletterne er nyrenoverede, og her er et fint køkken, men der skal da repareres nogle ting og shines op visse steder. Blandt andet udenfor, siger Camilla Schultz Lysen, der er den anden af to forpagtere.

Fra Taverna til Dit Festhus
Tidligere lå der en Esso-tank på stedet, og det var i den forbindelse, at der ligeledes lå et cafeteria under navnet "Taverna".

Men da motorvejen åbnede, mistede landevejen meget trafik, og det gik ud over cafeteriet.

Senest er stedet blevet brugt som festlokaler, og der er da også plads til 300 gæster.

Det vil der også fortsat være, men nu åbner stedet også som et spisested i hverdagene, hvor der serveres dansk mad. Desuden vil der om søndagen være frokostbuffet.

Dit Festhus åbner onsdag den 14. februar.
Det tidligere Taverna bliver til Dit Festhus. Udvendig kommer der til at ske en ændring af stedets udseende. Foto: Jørgen Flindt
Det tidligere Taverna bliver til Dit Festhus. Udvendig kommer der til at ske en ændring af stedets udseende. Foto: Jørgen Flindt

Kørte forbi

Camilla Schultz Lysen er i forvejen forpagter af Smidstrup Forsamlingshus, og det fortsætter hun med at være.

- Det går så godt i Smidstrup, at vi manglede et større køkken, og en dag kørte jeg forbi stedet her og tænkte, at her måtte der da være et stort køkken. Og det må man sige, at her er. Så gik det slag i slag, og sammen med Simon (Camillas svoger, red.) endte det med, at vi tænkte, at vi åbner på stedet. Selskabslokalerne er store og meget brugbare, og det giver os ekstra mange muligheder. Smidstrup Forsamlingshus er dels meget mindre, og dels går det så godt, at det er svært at følge med alle reservationerne, siger hun.

Blandet fortid

Camilla Schultz Lysen og Simon Jensen er begge uddannet kokke, og de har blandt andet en fortid hos Den Gyldne Hane i Kolding. Men nu gælder det Smidstrup Forsamlinghus, hallen i Smidstrup og nu ligeledes Dit Festhus i Bredstruplund.

- Vi ved godt, at stedet her på Vejle Landevej har en blandet fortid med et til tider blakket ry. Desuden ser det så tomt ud. Men det må vi sørge for at få gjort op med. Ud over at vi serverer mad fra det danske køkken, er her ret gode forhold til at holde fest. Vi har tre festlokaler, der kan slås sammen til et med plads til 300 gæster. Det giver ret gode muligheder, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med, lyder det fra Camilla Schultz Lysen og Simon Jensen.

Dit Festhus åbner 14. februar, og der holdes åbent hus den 25. februar.

Det skal atter dufte af mad i tidligere landevejscafeteria

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce