Erhvervslivet fester med Hjalmer

Hjalmer underholder ved nytårskuren for erhvervslivet i Fredericia Kommune. PR foto

Erhvervslivet fester med Hjalmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionen tro inviterer Business Fredericia og Fredericia Kommune erhvervslivet til nytårskur.

Fredericia: Der deltager 500 i Messe C, når Business Fredericia og Fredericia Kommune holder nytårskur for erhvervslivet.

Som noget helt nyt afsluttes nytårskuren med en times "After Party", hvor der igen vil være mulighed for at netværke med hinanden, og samtidig få lidt lækker mad og drikke, mens sangeren Hjalmer står for den musikalske underholdning.

- Vores medlemmer i Business Fredericia har efterspurgt mere tid til at netværke og hygge med hinanden i forbindelse med nytårskuren og det har vi lyttet til, fortæller erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Nytårskuren afholdes i Messe C onsdag 23. januar. Der er registrering og netværk fra kl. 16-17. Det officielle program finder sted fra kl. 17-18, mens der er After party fra kl. 18-19.

Bent Jensen, direktør og indehaver af T. Hansen Gruppen A/S og bestyrelsesformand i Business Fredericia uddeler årets erhvervspris sammen med erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Mange nomineringer til erhvervspris

- Traditionen tro uddeler Business Fredericia årets erhvervspris, og igen i år har der været mange spændende virksomheder nomineret, som alle er blevet drøftet og vurderet af bestyrelsen i Business Fredericia. Fredericia er beriget af mange virksomheder, som på hver deres vis fortjener at modtage erhvervsprisen, så det har heller ikke i år været nogen let opgave, oplyser Kristian Bendix Drejer.

Prisen og en check på 10.000 kroner overrækkes på scenen af bestyrelsesformand Bent Jensen og Kristian Bendix Drejer.

Erhvervslivet fester med Hjalmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce