Gazelle-virksomhed forventer overskud på fire millioner kroner

Tree Tops A/S, som blev grundlagt af Ricki Kjeldsen i 2011, er netop blevet en gazellevirksomhed. Foto: Peter Leth-Larsen

Gazelle-virksomhed forventer overskud på fire millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver af Tree Tops Ricki Kjeldsen har aldrig lavet en femårsplan.

Taulov: I efteråret blev leverandørvirksomheden inden for byggebranchen, Tree Tops, for første gang kåret som gazelle-virksomhed af mediet Børsen for sin vækst gennem de seneste fire år.

Virksomheden blev grundlagt i 2011 hjemme i privaten hos indehaver Ricki Kjeldsen i Kolding, men flyttede to år senere til Taulov, hvor den også holder til i dag med otte ansatte.

- Vi har super fine tal, så jeg tror også på gazelle næste år, fortæller Ricki Kjeldsen.

Tree Tops kom ud af 2017 med et overskud på 1,5 millioner kroner, og Ricki Kjeldsen forventer, virksomheden lander på omkring fire millioner kroner i år.

Mediet Børsen uddeler gazelle til virksomheder, der de seneste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Men størrelsen på virksomheden fokuserer indehaver Ricki Kjeldsen ikke så meget på.

- Vi har en kontrolleret vækst. For mig er det vigtigste, at det er sjovt at gå på arbejde. Det er vigtigt, vi alle er nede på jorden. Jeg går mest op i at lave produkter, som kunderne vil have, og at vores medarbejdere synes, det er sjovt at gå på arbejde, forklarer han.

Jeg sidder selv og designer omkring 80 procent af produkterne, for det synes jeg er spændende. Det er fantastisk at køre forbi haver her i Danmark, hvor mine egne produktioner står.
Indehaver Ricki Kjeldsen

Ingen femårsplan

Han designer selv størstedelen af virksomhedens produkter, som bliver fremstillet i blandt andet Kina og ankommer via Fredericia Havn, men han har ikke lavet fremadrettede strategier, der skuer mange år ud i fremtiden.

- Jeg har aldrig lavet en femårsplan. I morgen kan der ske noget helt andet, eller jeg får en ny idé. Her går vi ofte efter, hvilke idéer jeg får. Jeg sidder selv og designer omkring 80 procent af produkterne, for det, synes jeg, er spændende. Det er fantastisk at køre forbi haver her i Danmark, hvor mine egne produktioner står, fortæller Ricki Kjeldsen med et smil.

Virksomhedens produkter bliver hovedsageligt solgt i Danmark via en række byggemarkeder, men Tree Tops eksporterer også til Island, Norge og Færøerne. Senest har Ricki Kjeldsen solgt 30 procent af Tree Tops til medarbejderen Dennis Poulsen.

En af de kommende udfordringer, som de nu to indehavere skal løse, er nye lokaler.

- Vi er presset på pladsen, så vi skal finde noget større, forklarer Ricki Kjeldsen.

Gazelle-virksomhed forventer overskud på fire millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce