Kriseramt golfklub investerede i nyt udstyr

Comwell Kellers Park Golfklub kæmpede med økonomien, men købte stadig nyt udstyr ind. Klubben kunne ikke fngere uden, forklarer formanden i den konkursramte golfklub. Arkivfoto

Kriseramt golfklub investerede i nyt udstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brejning - Bestyrelsen i Comwell Kellers Park Golfklub investerede i nye maskiner til vedligehold af baneanlægget, samtidig med at klubben bad om økonomisk hjælp fra Vejle Kommune. I foråret forhandlede man klubbens betalinger og gældsforpligtelser ned og bad samtidig Vejle Kommune om at nedsætte den årlige baneleje til én krone - eller udsætte banelejen, som klubben ikke kunne betale.

Det skriver avisen i sin weekendudgave om sagen om den konkursramte golfklub.

Stram likviditet

"Overordnet er situationen den, at foreningen kæmper med næb og klør for at holde sig oven vande, og tidligere års regnskaber har ligeledes gjort likviditeten så stram, at vi ser det om end meget svært at kunne betale."

Sådan skrev Holger Westman, daglig leder i Comwell Kellers Park Golfklub, til kommunen 17. maj 2013, da han skitserede klubbens økonomiske problemer med en forhandling af banelejen for øje.

21. august besluttede Vejle Byråd at give golfklubben henstand på banelejen for 2012 og 2013.

Ny aftale kostede 300.000 årligt

Men på samme tid udskiftede golfklubben maskinparken og indgik nye leasingaftaler med Leasing Fyn, hvor man leasede maskiner til den nye sæson. De fleste aftaler er indgået i april, men den sidste leasingperiode begyndte 1. juli og pålagde golfklubben en udgift på 300.000 kroner årligt.

- Jeg ved ikke, hvad alternativet var. Vi kunne ikke drive banerne uden maskiner, siger den nu afgående formand Rune Sørensen.

Men havde I ikke maskiner i forvejen?

- De blev købt i starten, da klubben blev etableret for seks år siden. Så vidt jeg husker, var de slidt ned og derfor dyre i drift, siger han til avisen.

Kriseramt golfklub investerede i nyt udstyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce