Luksushotel har udvidet for 17 millioner

- V i har udvidet med en ekstra tilbygning, så vi i langt højere omfang kan imøde komme den efterspørgsel, vi oplever, siger hoteldirektør René Dueholm Caspersen. Arkivfoto: Torben Glyum

Luksushotel har udvidet for 17 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BREJNING - I april besøgte avisen Comwell Kellers Park, der dengang var på vej til at tage hul på et nyt byggeri.

En udvidelse med 25 værelser var under opsejling, og nu, efter otte måneders byggeri og indretning, er hele den nye fløj klar til brug.

Tilbygningen er opført i samme stil som de over 100 år gamle historiske bygninger, der i dag danner rammen om Comwell Kellers Park, fremgår det af en pressemeddelelse.

Hotellet har investeret 17,5 millioner kroner i udvidelsen, hvor den samlede kvadratmeter-forøgelse er cirka 700 kvadratmeter.

Det svarer til en kapacitetsstigning på 25 procent, og bringer dermed den samlede hotelkapacitet op på 20 mødelokaler og 134 værelser.

- Vi har i byggeprocessen haft fokus på multifunktionalitet, fordi det giver os en øget fleksibilitet til altid at imødekomme vores gæsters behov og inspirere til nye oplevelser. Med de nye værelser, har vi brudt rammerne op for at skabe et kreativt univers, som kan give fornyet energi og inspiration til vores gæster uden at gå på kompromis med kvaliteten, siger hoteldirektør René Dueholm Caspersen i en pressemeddelelse.

Udover værelserne har hotellet i årets løb indrettet et nyt motionsrum, to mødelokaler og udvidet brasseriet.

Da hotellet i sin tid rykkede ind i de gamle kellerske bygninger blev der tilføjet en ekstra fløj, der indeholder tyve værelser. Arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen fra Aarhus stod dengang for arbejdet - både med de gamle bygninger og de nye.
Den  nye værelsesfløj i Brejning er bygget med multifunktionalitet for øje. De nye værelser  kan eksempelvis bruges som møderum og behandlerrum i forbindelse med wellness-ophold. Pressefoto
Den nye værelsesfløj i Brejning er bygget med multifunktionalitet for øje. De nye værelser kan eksempelvis bruges som møderum og behandlerrum i forbindelse med wellness-ophold. Pressefoto

Luksushotel har udvidet for 17 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce