Ny butik rykker ind i Idé Møblers gamle lokaler på Fuglsang Allé

Idemøbler er for længst rykket i ny butik, og de gamle bygninger på Fuglsang Allé 2 har lige siden stået ledige. Men nu åbner en ny butik på adressen. Arkivfoto: Nana Hanghøj

Ny butik rykker ind i Idé Møblers gamle lokaler på Fuglsang Allé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

XL Møbler fra Odense udvider med butik i Fredericia. XL Møbler har købt sig ind i Idé Møblers gamle lokaler på Fuglsang Allé.

Fredericia: Møbelbutikken XL Møbler fra Odense åbner butik på Fuglsang Allé, hvor Idé Møbler tidligere holdt til.

XL Møbler er stiftet af Abdullah Ahmad, som er født og opvokset i Odense, hvor han grundlagde møbelhuset i 2014.

- Vi startede med en mindre butik i Odense og flyttede så senere ud til større lokaler ved Rosengårdcentret. Der er en stor efterspørgsel efter tilpassede møbler, som vi leverer, og vi har haft mange kunder fra især Sjælland men også Jylland. Derfor åbnede vi ny butik i Sorø 15. februar, og nu har vi købt ejendommen i Fredericia, fortæller Abdullah Ahmad.

Den nye butik på Fuglsang Allé 2 åbner i juni. Den endelige åbningsdato er endnu ikke sat. Møbelhuset bliver XL Møblers største med sine 4700 kvadratmeter, fortæller Abdullah Ahmad.

Vi startede med en mindre butik i Odense og flyttede så senere ud til større lokaler ved Rosengårdcentret. Der er en stor efterspørgsel efter tilpassede møbler, som vi leverer, og vi har haft mange kunder fra især Sjælland men også Jylland
Indehaver Abdullah Ahmad

I showroomet i Fredericia vil XL Møbler udstille et bredt sortiment af møbler som eksempelvis u-sofaer, to- og tre-personers sofaer, senge, spiseborde og lænestole. Størstedelen af butikkens sofaer kan justeres i størrelsen og mange møbler kan skræddersyes, så kunderne kan få møblerne i det ønskede tekstil eller læder.

Abdullah Ahmad er så småt begyndt at ansætte folk til møbelhuset og forventer at få brug for omkring 10 ansatte.

Han forventer med tiden at udvide XL Møbler med flere butikker i Jylland og på Sjælland.

- Vi skal have flere butikker. Vi vil gerne længere op nordpå i Jylland - eksempelvis Aarhus og Aalborg, og så regner jeg også med en butik i måske Ishøj. Jeg regner med at få endnu en butik på Sjælland i år og flere i Jylland næste år, fortæller han.

Idé Møbler flyttede ud af lokalerne på Fuglsang Alle 2 og ind i en ny butik på Vejlevej 107 i marts 2013. Siden har 123lagersalg haft butik i lokalerne fra 2014, men senest har lokalerne stået tomme.

Ny butik rykker ind i Idé Møblers gamle lokaler på Fuglsang Allé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce