Ny restaurant åbner på Axeltorv: Snart kan du få en burger i garagen

Snart åbner indehaver Turan Hasan en Garage Burger restaurant i Fredericia. Her ses han med med personalet, som er klædt i kedeldragter, ved åbningen i Vejle i 2016. Arkivfoto: Torben Hansen

Ny restaurant åbner på Axeltorv: Snart kan du få en burger i garagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garage Burger har haft succes i Vejle og åbner nu i Fredericia. Det er en temarestaurant, hvor ansatte med mekanikerlook serverer burgere.

Fredericia: En ny restaurant åbner på Axeltorv, når Garage Burger rykker ind.

Den første udgave af restauranten åbnede i Vejle i 2016, og nu ruller den 38-årige indehaver Turan Hasan konceptet ud i en ny by.

- Det har hele tiden været planen at åbne nogle flere. Men jeg ville gerne have konceptet helt på plads, inden jeg gjorde det, fortæller Turan Hasan, som i bedste fald er klar til at åbne i vinterferien. Men idet der skal bygges om, er 1. marts nok mere realistisk, vurderer Turan Hasan, som overtager lokalerne i Jyllandsgade 57 efter Salon Hairtrend.

Vi har leget med idéen om at åbne i Fredericia. Jeg synes, der mangler en god burgerrestaurant i Fredericias centrum.
Turan Hasan, indehaver Garage Burger

Burger med friskbagte boller

Navnet Garage Burger er ikke tilfældigt. Tema-restauranten får garageindretning, og personalet har mekanikerlook ved at bære enten kedeldragter eller selebukser.

- Ud over en god burger får man også en god oplevelse, siger Turan Hasan.

Burgeren fra Garage Burger blev i september 2018 kåret som "byens bedste" af mediet Vejle 24. Det satte skub i beslutningen om at åbne i Fredericia.

- Vi har et enkelt menukort, vi har friske råvarer, og vi er også en meget prisvenlig restaurant. Vi bruger kød fra dansk, fritgående kvæg, der er friskbagte boller hver dag, og vi serverer også farm fries, som er håndstegte pommes frites, som er crunchy, fortæller indehaveren.

På restauranten på Axeltorv får han Charlie Martinson som partner. Han bor i Fredericia og ejer Café Axel, som bliver nærmeste nabo. Charlie Martinson har også andel i caféen "Arrest - Mad og Bar" i Vejle. Bekendtskabet med Charlie Martinson var med til, at det lige netop blev Fredericia, der fik Garage Burger nummer to.

- Senere vil jeg gerne ekspandere. Og måske åbne i Aarhus, som er min by, siger Turan Hasan.

Personalet i restauranten i Fredericia skal først læres op i Vejle, så de har helt styr på konceptet før åbningen i Fredericia.

Ny restaurant åbner på Axeltorv: Snart kan du få en burger i garagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce