Plejens aften- og nattehold får ny adresse

Plejens aften- og nattehold samles på Vejlevej 121. Foto: Klaus Madsen

Plejens aften- og nattehold får ny adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plejens aften- og nattehold skal ikke længere opholde sig på to forskellige arbejdssteder. Det skulle gerne give mindre spildtid i bilen.

Fredericia: Plejens aften- og nattevagter får en ny, samlet base på Vejlevej 121.

Det står fast, efter Fredericia Kommune har fået udvidet et lejemål med 668 kvadratmeter på adressen, så der fremover han være plads til flere medarbejdere og biler.

I dag holder aften- og natholdmedarbejderne til på plejehjemmene Hybyhus og Øster Elkjær. Men fremover kører sosu-personalet og sygeplejerskerne ud fra basen på Vejlevej. Herfra kører de ud og hjælper borgere i hele byen.

Det nye lejemål er godkendt af byrådet.

- Vi laver et lejemål på tre år, men binder os ikke længere end det, forklarer borgmester Jacob Bjerregaard (S).

Det sker efter ønske fra personalet, at alle nu samles på Vejlevej. Samlingen træder i kraft i løbet af de kommende måneder.

Bruger ressourcer bedst muligt

Plejens udvidede lejemål medfører en øget husleje på 194.000 kroner om året, men man forventer at spare et tilsvarende beløb på brændstof.

Mona Nederby Larsen, som er koncernchef for Senior og Handicap, forklarer, at lejemålet tages i brug i løbet af de kommende måneder.

- Når vi samler medarbejderne, kan vi bedre få et overblik og bruge de ressourcer, vi har bedst muligt - og bruge mindst mulig tid på at hente biler, siger Mona Nederby Larsen.

Mens medarbejdere har haft base på Hybyhus og Øster Elkjær, har de somme tider skullet bruge tid på at hente en ledig bil på den anden adresse. Det slipper man for ved at samle kræfterne på Vejlevej.

Plejens aften- og nattehold får ny adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce