Så du Løvens Hule: Investorerne er vilde med Pers idé

Per Guldbrandt var i går aftes med i Løvens Hule med sit sunde slik. Han drømmer om at lave sin virksomhed til en international forretning med millionomsætning. Foto: John Randeris

Så du Løvens Hule: Investorerne er vilde med Pers idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding - En variant består af solbær, ingefær, lakridsrod, citron og chiafrø. En anden er med æble, jordbær, hyldeblomst, citron og chiafrø. Og ikke andet. ingredienslisten er kort, for tilsætningsstoffer, aromaer og konserveringsmidler er udelukket, når Per Guldbrandt laver sit sunde slik, B'Gum. Hans virksomhed er under et år gammel, og i aftes var han med i tv-programmet Løvens Hule, hvor fem investorer vurderer virksomheders potentiale, og investerer dem med en bæredygtig idé og strategi. Tre af de fem investorer kunne se en idé i det sunde slik, og der har hver skudt 200.000 i at få virksomhed til at vokse.

- Det har afgørende betydning for mit produkt, at jeg har været med i Løvens Hule. jeg ville ikke selv være i stand til at få det ud over rampen. Med et projekt som det her er du nødt til at have professionelle kompetencer, siger Per Guldbrandt.

De tre investorer har også været med til at udvikle en ny strategi for virksomheden, og det betyder, at Per Guldbrandts B'Gum om fem år skal omsætte for 100 millioner kroner og skal kunne købes i en række europæiske lande og i USA.

- Jeg har et brændende ønske om at gøre produkter tilgængelige, som ikke er bygget på aromaer og tilsætningsstoffer. Min drøm er at skabe fødevarer bygget på gode økologiske råvarer, der smager af det, de er, fastslår Per Guldbrandt.

Det har været en stor oplevelse med både op- og nedture at være med i programmet, og deltagelsen har været afgørende for den netop vedtagne strategi.

- Nu er det med at træde på speederen, så det her kommer ud over rampen, siger Per Guldbrandt.

Så du Løvens Hule: Investorerne er vilde med Pers idé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce