Så kan der bestilles bord: Ti Trin Ned er klar med åbningsdatoen

Det er blevet en lidt længere juleferie end ønsket for Mette og Rainer Gassner. En konkurs forsinkede byggeriet på kajkanten, men nu er der sat dato på åbningsdagen for Ti Trin Ned. Det bliver mandag den 28. januar. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Så kan der bestilles bord: Ti Trin Ned er klar med åbningsdatoen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michelin-restauranten har første åbningsdag på en mandag. Allerede nu kan der bestilles bord, og kokke og tjenere er ved at tage de nye lokaler på Toldkammeret 9 i brug.

Fredericia: Ti Trin Ned har nu fået en dato på, hvornår restauranten kan åbne på den nye adresse på kajen i Kanalbyen.

Det bliver mandag den 28. januar, fortæller Mette Gassner, som sammen med sin mand Rainer Gassner driver det Michelin-belønnede spisested.

Oprindeligt var datoen sat til 15. januar, men konkurs hos underentreprenøren HM Byg, tømrer- og snedkerforretning fra Christiansfeld, forsinkede færdiggørelsen af de tre punkthuse yderst på kajen, hvor Fredericia Skibsværft tidligere lå.

Åbner for booking

- Vi åbner for booking nu, og vores kokke går i gang med at finde sig til rette i køkkenet torsdag, siger Mette Gassner.

Også tjenerne er i sving på adressen Toldkammeret 9, inden gæsterne dukker op.

Kokken Michael Nørtoft skal fortsætte sin træning til DM for kokke 2. februar, mens to tjenere, Karina Kannegaard og Valdemar Hesselbjerg, forbereder sig på at deltage i DM for tjenere 1. februar.

Håber at nå med i Michelin-bedømmelse

Det var håbet, at lokalerne trods forsinkelse ville blive klar i januar, hvis det skal lykkes at nå at få besøg af Michelin-folkene og få en bedømmelse, inden Michelin-guiden udkommer 18. februar.

- Vi håber, vi åbner tids nok, men vi ved det ikke, siger Mette Gassner, som roser håndværkerne, der arbejder hårdt for at få lokalerne klar til åbning 28. januar.

Normalt holder Ti Trin Ned lukket mandag og tirsdag, men i den første uge på kajkanten holder restauranten også åbent disse to dage.

- Vi glæder os utroligt meget til at komme i gang, siger hun.

Enggaard er punkthusenes bygherre. Ti Trin Ned lejer sig ind gennem selskabet SIC Holding, som ejes af den tidligere fredericianer, Jan Struve.

Så kan der bestilles bord: Ti Trin Ned er klar med åbningsdatoen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce