Salg af dobbelthuse går godt: Flere nye huse på vej

Grundsalget på Puggårdsløkken går over forventning, siger ejendomsmægler. Nye dobbelthuse bliver snart udbudt til salg. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Salg af dobbelthuse går godt: Flere nye huse på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salg af grunde på Puggårdsløkken går over forventning, siger ejendomsmægler.

Fredericia: Interessen for dobbeltvillaer nær golfbanen i Fredericia er stor. I sommer blev seks dobbeltvillaer på 119 kvadratmeter opført på Puggårdsløkken, og de fem er solgt. Derfor vil JFJ Ejendomsinvest udbyde syv dobbeltvillaer mere til salg i 2018.

- Vi vil holde åbent hus i begyndelsen af det nye år, fortæller ejendomsmægler for JFJ Ejendomsinvest John Petersen.

Villaerne er indrettet med blandt andet ventilationsanlæg, to badeværelser og en stor stue. Dobbeltvillaerne bliver opført i samarbejde med Huscompagniet.

Vi vil holde åbent hus i begyndelsen af det nye år
Ejendomsmægler for JFJ Ejendomsinvest John Petersen

Carportene flytter

De kommende syv villaer bliver dog lidt anderledes end de nuværende. I stedet for at bygge carport foran husene, bliver de integrerede mellem husene.

- De fleste vil alligevel have en carport, og på denne måde bliver der større afstand til naboerne, og facaden ser ens ud ude fra Bredstrupvej, fortæller John Petersen.

Foruden dobbeltvillaerne har JFJ Ejendomsinvest også grunde til salg på Puggårdsløkken. Der blev i slutningen af 2016 sat 47 grunde til salg.

- Jeg mener, der er en 12 stykker tilbage. Det er gået lidt over forventning med salget. Grundene er solgt i 2016 og 2017, fortæller John Petersen.

Priserne på de resterende grunde spænder fra 685.000 kroner til 1.050.000 kroner.

- Heldigvis er de opførte huse meget forskellige. De er opført af fem forskellige typehusfirmaer, som har hver deres udtryk. De giver dejligt forskellige huse, siger John Petersen.

Salg af dobbelthuse går godt: Flere nye huse på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce