Se de nye lejligheder i Sdr. Voldgade-kvarteret: A. Enggaard står bag event

Mange lagde vejen forbi Sdr. Voldgade i sidste weekend for at se lejlighederne i de nye punkthuse. Hvis man ikke nåede med, er der en ny chance på søndag. Illustration: A. Enggaard

Se de nye lejligheder i Sdr. Voldgade-kvarteret: A. Enggaard står bag event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

A. Enggaard, Kanalbyen, Fredericia Fiskebutik og Danbolig inviterer inden for på byggepladsen i Sdr. Voldgade-kvarteret på søndag.

Fredericia: På søndag bliver der mulighed for at komme ind på byggepladsen og se de nye lejligheder i Sdr. Voldgade-kvarteret, når bygherre A. Enggaard i samarbejde med Kanalbyen, Fredericia Fiskebutik og Danbolig inviterer til et event i det nye kvarter, som skyder op på havnen.

I tidsrummet 11-14 kommer Fredericias ny fiskehandler forbi med nystegte fisk til frokosten. Desuden vil der være et loungemiljø med DJ og mulighed for at få sig en gratis kop kaffe fra den lokale kaffe-tuk-tuk.

- Byggeprojektet Langebro og Port House er godt i gang med at tage form, og bådhusene er nu også gået i salg. Generelt er hele Sønder Voldgade-kvarteret under en rigtig spændende omdannelse, og derfor synes vi, det er oplagt med en hyggelig søndags-event i det ny havneområde, så folk kan komme ned og mærke stemningen og se udviklingen, oplyser afdelingschef Palle Priska fra entreprenørvirksomheden A. Enggaard i en pressemeddelelse.

For de yngste besøgende er der udsigt til aktivitet med fantasifuld og maritim udklædning, idet en ansigtsmaler fra Teater Figuletta kommer forbi.

Vi havde 250 mennesker inde på byggepladsen, og de blev vist rundt i lejlighederne. Fiskebutikken solgte ud af fiskefrikadellerne, og vi var glade for, at så mange kom forbi. Vi håber, der også kommer mange på søndag.
Hanne Kræn

250 mennesker i sidste weekend

Det er anden gang, arrangementet løber af stablen - første gang var i sidste weekend.

- Vi havde 250 mennesker inde på byggepladsen, og de blev vist rundt i lejlighederne. Fiskebutikken solgte ud af fiskefrikadellerne, og vi var glade for, at så mange kom forbi. Vi håber, der også kommer mange på søndag, siger bylivskoordinator hos A. Enggaard Hanne Kræn.

Aktuelt er opførelsen af 8000 kvadratmeter erhvervsbyggeri og 7000 kvadratmeter boliger i gang. Heraf er 34 ejerlejligheder allerede udbudt til salg, hvoraf de fleste er solgt. Derfor går man nu i gang med at sælge det tredje punkthus i Langebro bestående af yderligere 22 boliger tæt på vandet.

Se de nye lejligheder i Sdr. Voldgade-kvarteret: A. Enggaard står bag event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce