Skarp på konceptet: Skal jeg servere burgere og nachos, så lukker jeg

Eva Mair interesserer sig meget for, hvad vi putter i munden, og hun har hele tiden været meget fokuseret på at holde sig til sit koncept for restauranten. Foto: Søren Gylling

Skarp på konceptet: Skal jeg servere burgere og nachos, så lukker jeg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaver Eva Mair vil kun servere hjemmelavet mad. Hun prøver jævnligt nye trends af.

Fredericia: Fra dag et var Eva Mair helt skarp på sit koncept for virksomheden. Alt mad skal være hjemmelavet i en bæredygtig og miljørigtig ånd.

Den indstilling har hun holdt fast i de fem år, Mair's har eksisteret.

- Jeg har fra dag et af sagt, at hvis det kommer dertil, hvor jeg skal servere burgere og nachos, så lukker jeg, siger Eva Mair bestemt.

Det er ikke fordi, hun har noget imod nachos og burgere - faktisk spiser hun det selv engang imellem. Men hun har hele tiden holdt fast i, at hun ville servere noget, som ikke fås andre steder og ikke er en del af et fast koncept. Derfor følger hun trends nøje og forsøger sig jævnligt med nye retter. Mair's skal skille sig ud. Det giver ofte udfordringer men også mange spændende opgaver.

- Man skal være med på trends og helst lidt før andre. Vi begyndte eksempelvis for to år siden med at sætte insekter på menukortet. Vi frygtede lidt, folk ville synes, det var tosset, men det har ingen gjort, fortæller hun.

Vi har ingen plastik, og alt "to go" er bionedbrydeligt. Vores sugerør ligner almindelige plastiksugerør men er lavet af majs. Det er ikke kun maden, men hele konceptet, der skal hænge sammen. Madrester går til Daka Refood og bliver omdannet til biogas.
Eva Mair

Flere veganere

Samtidig betyder det meget for Eva Mair, at virksomheden så vidt muligt er bæredygtig, undgår madspild og har et udvalg af veganske retter.

- Vi har ingen plastik, og alt "to go" er bionedbrydeligt. Vores sugerør ligner almindelige plastiksugerør, men er lavet af majs. Det er ikke kun maden, men hele konceptet, der skal hænge sammen. Madrester går til Daka Refood og bliver omdannet til biogas. Det kræver meget - også meget plads ude bagved til sortering, fortæller hun.

Hun oplever, at flere bliver veganere og ikke vil nøjes med en salat, men gerne vil have flere, spændende retter at vælge imellem. Samtidig er de ansattes kendskab til retterne og fremstillingen af maden vigtig.

- Jeg tror, dem med allergier føler sig trygge her, fordi vi kan fortælle dem, hvad der er i retterne ned i de mindste detaljer, forklarer hun.

Skarp på konceptet: Skal jeg servere burgere og nachos, så lukker jeg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce