Street Food-ejer: - Det blev hverdag inden for en uge

Medejer hos Urbania Street Food Brian Løkkegaard fortæller, konceptet er kommet godt fra start det første knap halve år. Arkivfoto: Klaus Madsen

Street Food-ejer: - Det blev hverdag inden for en uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele sommeren var Urbania Street Food fyldt med besøgende, men nærmest fra den ene dag til den anden ændrede besøgsmønstret sig. Nu bliver maden rakt over disken om aftenen.

Fredericia: Da Urbania Street Food slog dørene op på hjørnet af Fynsgade og Gothersgade 3. juli, var det med udsigt til en lang og varm sommer. Det kom i den grad det nye spisested til gode.

Hele sommeren hyggede kunderne sig i gårdhaven og inde i skyggen blandt de seks madboder og en bar, der både serverer kaffe, øl og kølige drikke.

- Vores start var helt fantastisk. Der var masser af varme, og mange mennesker kom forbi - om det var varmen eller nyhedsværdien, ved jeg ikke. Vi solgte mange øl og farverige drinks og masser af mad, fortæller indehaver af Urbania Street Food Brian Løkkegaard, der ejer konceptet sammen med Andreas Brok-Hartvig.

Men pludselig ændrede kundetilstrømningen sig.

- Så stoppede sommeren, og vejret blev køligere. Det blev hurtigt hverdag. Det var inden for en uge, det ændrede sig drastisk. Så sad folk ikke ved os i dagtimerne. Så blev vi til et spisested fremfor et sted, hvor folk sad og hyggede sig med øl og drinks. I stedet langer vi nu masser af mad over disken i aftentimerne. Der er mange stille timer i løbet af dagen. Det går stadig fint, men der er mulighed for udvikling, mener Brian Løkkegaard.

Vores start var helt fantastisk. Der var masser af varme, og mange mennesker kom forbi - om det var varmen eller nyhedsværdien, ved jeg ikke. Vi solgte mange øl og farverige drinks og masser af mad-
Brian Løkkegaard, medindehaver

Længere åbningstider

Derfor bruger han og medindehaveren nu mere tid på udvikling af stedet ved blandt andet at lave arrangementer og events så som barselsarrangementer, events for musikinteresserede og fremover foredrag.

- Vi skal skridtet videre næste år og har allerede enkelte koncerter og standup-arrangementer booket ind.

Desuden er planen, at der skal gøres mere for at tiltrække kunder i dagtimerne - både til frokost og til at hygge sig med en kop kaffe.

Street Food Vejle besluttede for nylig at lukke ned i dagtimerne på hverdage. Men det er der ikke planer om i Fredericia.

- Vi havde egentlig skrevet ind i vores plan for streetfood-boderne, at vi skulle have kortere uger i de kolde måneder. Men nu siger vores bod-ejere, at vi kan få noget godt op at køre i Fredericia, så faktisk åbner vi nu lidt tidligere, end da vi åbnede i sommer, fortæller Brian Løkkegaard.

Street Food-ejer: - Det blev hverdag inden for en uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce