Trinity søger ny chef: Ruster sig til fremtiden

Trinity Hotel & Konference Center søger en ny salgs- og udviklingschef. Foto: Trinity

Trinity søger ny chef: Ruster sig til fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere hotelchef Claus Pedersen fratræder i forbindelse med en ny organisering på Trinity Hotel og Konferencecenter. Ny salgsorganisation skal sikre fortsat vækst.

Snoghøj: Trinity Hotel og Konferencecenter er på jagt efter en ny salg- og udviklingschef.

Det skal ruste Snoghøj-hotellet i den stigende konkurrence, som især er på markedet for konferencer. I den forbindelse siger man farvel til hotel- og konferencesalgschef Claus Pedersen, som stopper pr. 1. maj.

- Vi søger en anden profil, og der bliver der tale om en nyoprettet stilling, siger direktør Eva Ejlskov til Fredericia Dagblad.

Ansvar for 15-20 medarbejdere

Trinity Hotel og Konferencecenter har arbejdet med en ny struktur for organisationen. Sælgerne har rent fysisk siddet i tre forskellige afdelinger, men fra efteråret 2018 blev sælgere af hotelophold, sælgere af fester til private og sælgere af konferenceophold samlet i én afdeling. Den nye salgs- og udviklingschef får ansvar for 15-20 medarbejdere i den nye enhed, oplyser Eva Ejlskov.

Hun fortæller, at rekrutteringsbureauet JKS Career er involveret i arbejdet med at finde den nye chef.

Claus Pedersen fungerede som hotelchef på Trinity fra januar 2016 og to år frem. Siden har han været hotel- og konferencesalgschef, og den stilling beholder ham altså frem til 1. maj, hvor han fratræder.

Skal være i spil året rundt

Trinity Hotel og Konferencecenter har ifølge Eva Ejlskov oplevet en vækst i omsætningen på 30-35 procent i de seneste fem år.

- Når man har oplevet så meget succes, er det vigtigt at fastholde den markedsandel, vi har tilegnet os, siger direktøren.

Omsætningen er steget meget siden finanskrisen, men samtidig er der især på konferencedelen kommet stærkt øget konkurrence, blandt andet fra nye steder i hovedstadsområdet.

- Vi skal sørge for at blive ved med at være aktive på markedet. Vi har 37 mødelokaler og 151 værelser, og med så stort et sted skal vi sørge for at være i spil året rundt, siger Eva Ejlskov.

Trinity har 80.000 gæster om året, og ambitionen er at øge antallet af gæster, oplyser direktøren.

Trinity søger ny chef: Ruster sig til fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce