Vejlenserne kan snart tanke hos endnu et lavprisbenzinselskab på indfaldsvej

Direktør for Oil Tank & Go i Danmark, Henrik Schøler, (tv.) besigtiger arbejdet på grunden, som Jørgen Helvig Sørensen (th.) er medejer af. De har selskab af Anders Rossing fra Wash World, som også er i gang med et byggeri på grunden ud mod Fredericiavej. Foto: Torben Juhler

Vejlenserne kan snart tanke hos endnu et lavprisbenzinselskab på indfaldsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benzinselskabet Oil Tank & Go åbner servicestation på hjørnet af Soldalen og Fredericiavej og er på udkig efter endnu en placering i centrum af byen.

Vejle: De internationale benzinselskaber har svære tider på grund af de dalende oliepriser på verdensmarkedet.

Det er dog ikke noget, bilisterne i Vejle mærker, når det gælder antallet af tankstationer i byen. Det er blot en måned siden, at Shell åbnede en ny selvbetjeningsstation ved My Garage i Bredballe.

Nu forbereder lavprisselskabet Oil Tank & Go at etablere to nye stationer i Vejle inden for det kommende år.

Den første anlægges på hjørnet af Soldalen og Fredericiavej. Her er gravemaskiner netop rykket ind og har taget de første bidder af hjørnegrunden, for allerede 12. juli kan den første bil tanke ved den trafikerede indfaldsvej.

- Vi laver en ubemandet tankstation her med samme koncept som Olaf Haahr introducerede i sin tid. Eneste forskel på Haahrs stationer og vores er, at vi også kører med firmakort og loyalitetsaftaler, og så prøver vi at blive stærke på indfaldsvejene i Vejle og de andre byer, vi er i, fortæller direktør i Oil Tank & Go, Henrik Schøler.

Tank Oil & Go
Oil Tank & Go kom til Danmark i 2007 og har i dag 50 tankstationer i Danmark og mere end 1000 spredt rundt i Europa.Selskabet er ejet af det tyske selskab Marquard & Bahls AG, der har hovedkontor I Hamborg og på verdensplan beskæftiger mere end 10.000 ansatte.

Oil Tank & Go kom til Danmark i 2007 og har i dag 49 tankstationer i Danmark og mere end 1000 spredt rundt i Europa.

Marquard & Bahls AG købte i 2015 Haahr Benzins 43 selvbetjeningsstationer i Danmark og to år efter skiftede stationerne navn til Oil Tank & Go.

Færdig på fem uger

Derfor er benzinselskabet også på jagt efter endnu en placering. Næste gang i centrum af byen.

- Vi håber at finde et godt sted for bilisterne mod Billund, og så er vi dækket på de vigtige indfaldsveje til Vejle, så folk med firmakort ikke får så langt mellem stationerne, fortæller direktøren.

Det tyskejede selskab, som overtog Haahrs selvbetjeningsstationer i 2015 - blandt tanken ved Bilka i Vejle Nord, er tæt på at åbne station nummer 50 i Danmark. Det sker i silkeborg, mens stationen i Vinding bliver nummer 51.

- Det tager fire til fem uger, fra vi går i gang på grunden, og til vi er klar til at tage imod de første bilister, siger Henrik Schøler.

Får det svært på landet

Er der ikke rigeligt med tanksstationer i Vejle og opland allerede?

- Jo, men det handler om at have de rigtige placeringer. De stationer, der vil overleve, ligger i de større byer og langs indfaldsvejene med megen trafik. Det er tankstationerne i yderdistrikterne, der får det sværere. Vi var heldige, at Olaf Haahr havde den samme filosofi som os, og havde placeret sine stationer, hvor folk handler og der er masser af trafik, siger direktøren.

Stationen på Soldalen 1 får fire tankpladser og kan håndtere omkring 300 biler i timen.

- Stationen ved Bilka er i top 10, når det gælder salget blandt alle vores stationer. Det håber vi også, bliver tilfældet for denne station, siger han.

Vejlenserne kan snart tanke hos endnu et lavprisbenzinselskab på indfaldsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce