Vinhandel flytter og udvider: Fredericia får en ny vinbar

Tidligere havde frisøren Garn til huse på Vendersgade 11, men nu rykker vinhandlen "Vin med kant" ind på adressen. Foto: Klaus Madsen

Vinhandel flytter og udvider: Fredericia får en ny vinbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinhandel rykker i nye og større lokaler i Vendersgade, hvor frisøren Garn tidligere holdt til. Her bliver der mulighed for en større vinbar. Ny medejer får sin daglige gang i butikken.

Fredericia: "Vin med kant" flytter 22. februar ind i nye lokaler i Vendersgade 11A.

Butikken har siden 2017 haft adresse på Danmarksgade 31B, men i de nye lokaler er der mere plads til vinbaren ved siden af den traditionelle vinbutik.

- Vi får dobbelt så meget plads, som vi har nu. Vi får en vinkælder med borde og stole og plads til 40 personer. I stuen bliver der et lounge-område med plads til 30 mennesker, siger Thomas Kruse.

Han er partner og medejer og har overtaget 49 procent af forretningen, hvor Ulrik Rønlev hidtil har været eneejer. De to ejere er fra Odense. Der findes også en "Vin med kant"-butik i Vejle.

Vi får dobbelt så meget plads, som vi har nu.
Thomas Kruse
"Vin med kant" har haft adresse på Danmarksgade siden 2017, men nu rykker vinhandlen til Vendersgade. Foto: Klaus Madsen

Nabo til sandwichbar

Vinhandlen overtager de lokaler, hvor frisøren Garn tidligere havde til huse. Om flytningen fra Danmarksgade siger Thomas Kruse:

- Der har ikke været den trafik, der skulle være, og vi lå lidt alene. Nu vil vi gerne i gang med en anden type koncept, og så er vi nødt til at flytte os lidt. Her kommer vi til at ligge sammen med nogle andre butikker, og vi kan få glæde af hinanden, siger Thomas Kruse.

Inspirationen til det nye koncept er blandt andet hentet i København og Aarhus. Kombinationen af vinbar og vinhandel giver kunderne mulighed for at smage på varerne og købe de varer med hjem, som de har interesse for. Thomas Kruse kommer selv til at stå i butikken en stor del af tiden, ligesom han også får ansvaret for en ny webshop, som virksomheden har på vej.

Fredag 22. februar bliver dermed en stor åbningsdag i Vendersgade. Samme dag har ejer Franziska Nielsen nemlig første åbningsdag i sandwichbaren BarZiska, som tidligere hed Haps.

Vinhandel flytter og udvider: Fredericia får en ny vinbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce