Wash World kommer til Vejle - vask din bil ubegrænset på abonnement

Anders Rossing besigtiger de nyanlagte tanke, som renser vandet fra den kommende vaskehal. Det er to uger siden, at fundamentet blev støbt, og om yderligere to uger står der en vaskehal på byggepladsen. Herefter skal den indrettes og udstyres med elektronik og vaskeanlæg, så den er klar til åbning i august. Foto: Torben Juhler

Wash World kommer til Vejle - vask din bil ubegrænset på abonnement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en stor vaskehal åbner i Vejle til august. Det er kæden Wash World, hvor bilisterne kan vaske deres bil ubegrænset antal gange mod at betale et månedsabonnement.

Vejle: Er du en af de bilister, der ofte kører den firhjulede i vaskehal, er nyheden her måske værd at læse i bund.

Faktum er, at Vejle får endnu en vaskehal, der åbner til august.

Det er den danskejede kæde af vaskehaller Wash World, som har sat håndværkerne i gang på Soldalen 1 i Vinding.

Her er fundamentet støbt, og seks vandtanke på hver syv kubikmeter er på plads i jorden, og vaskehallen, der får facade ud mod Fredericiavej, åbner stort set samtidig med en anden vaskekæde.

Det er den internationale kæde IMO, der er i gang med at opføre en hal på Bilkas parkeringsplads i Vejle Nord. Men de to vaskekæder kører med hver sit koncept.

Vi vasker de biler, de andre vaskede tidligere, og så tiltrækker vi mange, der tidligere vaskede bilen derhjemme.
Anders Rossing, marketing- og salgschef hos Wash World ApS
Store investeringer koster på bundlinje
Marketing- og salgschef i Wash World ApS, Anders Rossing, betegner selskabet som en rigtig sund forretning. Det er dog ikke en udvikling, der umiddelbart afspejler sig i selskabets overskud.At det fem år unge selskab er i en etableringsfase med store investeringer mange forskellige steder rundt i landet kan aflæses af de seneste års regnskaber, som har byttet overskud ud med underskud.

I 2015 landede vaskeselskabet et overskud på 158.000 kroner, hvilket er vekslet til underskud på henholdsvis 861.000 og 111.000 kroner de to seneste år.

Det har resulteret i en negativ egenkapital på 1,3 millioner kroner.

Til gengæld er omsætningen kun gået én vej, og det er op. Således er selskabets bruttofortjeneste steget fra 1,5 millioner kroner i 2015 til 11,7 millioner kroner sidste år.

Brødtekst

Vaske bil på abonnement

Hos IMO betaler du per vask. Det kan du også gøre hos Wash World, men bilisterne har samtidig mulighed for at tegne et abonnement.

Priserne varierer fra 69,

99, 129 til 159 kroner per måned afhængig af program, og så kan bilisterne vaske ubegrænset gennem hele måneden på alle Wash Worlds anlæg i Danmark.- Vores kommende anlæg her i Vejle bliver anlæg nummer 32 i Danmark og vores vaskehal nummer 70, da mange af vores anlæg har flere vaskehaller, fortæller Anders Rossing, marketing- og salgschef hos Wash World.

I Vejle bygger kæden en enkelt hal med to vaskebaner, men den er forberedt, så den kan udbygges med en tredje vaskebane, hvis behovet er til stede.

- Det foregår sådan, at bilisten kører ind i en vaskebane og standser bilen i den første sektion, hvor bilen vaskes. Når det er overstået, kører man videre ind i den anden sektion, hvor bilen tørres og poleres, hvis polering er valgt med, fortæller Anders Rossing.

Stiftede Fitness World

Vaskehallen kan håndtere fire biler ad gangen, og marketing- og salgschefen forventer er det er nok til at tage livet af de køer, der ofte opstår ved den traditionelle vaskehal.

Wash World blev etableret i 2013 og opførte den første vaskehal i Roskilde. Medstifter af og direktør i selskabet er Henrik Rossing, der var stifter af Fitness World, som han solgte i 2015. Deraf kommer navneinspirationen, det stort set identiske logo og konceptet med abonnementsbetaling.

Trækker hjemmevaskere til

Selvom det kan lyde som en dårlig forretning at sælge ubegrænsede vaske for ned til 69 kroner per måned, er Wash World, ifølge salgschefen, en god forretning.

- Det er en rigtig sund forretning i dag, og det kan lade sig gøre, fordi vi vasker så mange biler. Det, vi oplever, er, at vi vasker de biler, de andre vaskede tidligere, og så trækker vi mange, der tidligere vaskede bilen derhjemme. Det er godt for miljøet, for vi renser og genbruger hovedparten af vandet i vores anlæg, som kun bruger 30 liter nyt vand per vask. Mens folk typisk bruger 100 liter på at vaske bilen hjemme, fortæller Anders Rossing.

Han ønsker ikke at sætte tal på, hvor stor investeringen er i anlægget i Vinding, men forventningerne til vaskehallen er store.

- Der er masser af synlighed, og der kører 26.000 biler forbi på Fredericiavej, mens motorvejen ligger helt tæt på, siger salgschefen.

Wash World kommer til Vejle - vask din bil ubegrænset på abonnement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce