FC Fredericia kommer op mod power og passion

Manjrekar James rejser efter FC Fredericia opgør mod HB Køge på landsholdsopgave med Canada. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

FC Fredericia kommer op mod power og passion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. divisions suveræne tophold HB Køge er lørdag gæst på Monjasa Park. Sjællænderne kommer til Fredericia med blot et pointtab i de første seks kampe.

Fredericia: På papiret venter den sværeste modstander af alle i 1. division, når FC Fredericia lørdag får besøg af HB Køge.

Sjællænderne fører 1. division suverænt og har efter seks kampe slået et hul på hele syv point ned til de nærmeste forfølgere; Thisted og Viborg.

HB Køges fine sæsonstart kommer efter sommerens trænerskifte, hvor den tidligere superliga-spiller Morten Karlsen tog over. Han var som spiller kendt for sin kampgejst, og den er det ifølge Jonas Dahl, træner for FC Fredericia lykkes at overføre til HB Køge-spillerne.

- HB Køge kommer med noget power og passion, og så har de i Morten Koch en spiller, som laver mål, siger Jonas Dahl og fortsætter:

- Deres gode start gør, at spillerne nu har tro på tingene og masser af gå-på-mod.

FC Fredericias pointhøst er den halve af HB Køges, otte point, og det er efter Jonas Dahls vurdering et for lille udbytte i forhold til det spil, fredericianerne viste i de første seks kampe.

- Vi skulle have vundet flere af vores kampe. Jeg er indtil videre tilfreds med spillet, men vi burde have haft flere point, siger han.

Jeg havde regnet med, at de store hold i 1. division - Viborg og de tre nedrykkere fra Superligaen - havde gjort det bedre og været mere stabile.
Jonas Dahl, om indledningen på 1. division

Har muligheder mod alle

Jonas Dahl så i søndags FC Fredericia spille en fin kamp i Viborg, og spillet i den kamp, som sluttede 2-2, giver ham tro på, at der er muligheder mod topholdet.

- Spillerne gjorde meget godt i den kamp. Vi var for eksempel gode til at udnytte vores overtag på kanterne, mener Jonas Dahl, som til gengæld savnede både skarphed og held foran Viborg-målet.

Derfor er Jonas Dahl overbevist om, at FC Fredericia er i stand til at gøre noget ved HB Køge:

- Vi har muligheder mod alle hold i rækken. Vi skal fortsætte med det, vi har været gode til i vores første kampe.

James skal med landsholdet

FC Fredericia-truppen er med blot en enkelt undtagelse kampklar. Den eneste på skadeslisten er Erik Nissen, som er ude på grund af et brækket ben. Han kommer ikke kamp på denne side af vinterpausen.

Erik Nissen får en af de nærmeste dage skinnen af det brækkede ben og kan derefter så småt begynde genoptræningen.

Det ligger dog fast, at FC Fredericia må undvære canadiske Manjrekar James til kampen 9. september hjemme mod Nykøbing FC, da James efter lørdagens kamp mod HB Køge skal på landsholdsopgave for Canada.

FC Fredericia kommer op mod power og passion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce