FC Fredericia trak AaB i pokalkvartfinalen

FC Fredericia skal møde Superligaholdet AaB i pokalkvartfinalen i begyndelsen af april næste år. Foto: Lars Rasborg

FC Fredericia trak AaB i pokalkvartfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Stig Pedersen kalder det en fornuftig lodtrækning med AaB som gæster på Monjasa Park

Fredericia: Onsdag aften blev der trukket lod til DBU Pokalens kvartfinaler, der spilles i foråret 2018.

FC Fredericia var med i bowlen sammen med AaB, FC Midtjylland, Randers FC, Hobro IK, Sønderjyske samt vinderen af Silkeborg IF mod Lyngby og vinderen af FC København mod Brøndby IF - det sidste opgør spilles først den 4. februar 2018.

FC Fredericia var automatisk sikker på hjemmebanefordel som det lavest rangerede hold, og de får besøg af AaB, der onsdag aften vendte et truende 1-0 nederlag mod Helsingør til en 2-1 gevinst.

- Det er da en fornuftig lodtrækning, hvor vi, hvis vi rammer dagen, har en mulighed for at gå videre, mener FC Fredericias direktør Stig Pedersen.

Han understreger, at det nordjyske Superligahold selvfølgelig er favorit, men han forventer, at gæsterne møder frem med respekt for FC-mandskabet.

- Nu kan Superligaholdene jo skimte finalen, så jeg er sikker på, AaB møder velforberedt frem, og vi glæder os til at præsentere endnu et hold fra den bedste række på Monjasa Park.

Der havde måske været flere tilskuere i at trække FC Midtjylland eller vinderen af FC København og Brøndby IF, men omvendt ville det også minimere FC Fredericias chancer for videre avancement ifølge Stig Pedersen.

De øvrige kvartfinaler bliver Hobro IK mod FC Midtjylland, Randers FC mod Silkeborg IF samt Sønderjyske mod vinderen af FC København/Brøndby IF.

Kvartfinalerne skal spilles i perioden mellem den 3. og 5. april i 2018.

 

FC Fredericia trak AaB i pokalkvartfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce