FC-chef: Manglende træninger gør ondt

Jesper Sørensen mente, at FC Fredericia slet ikke lignede sig selv mod Viborg FF. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC-chef: Manglende træninger gør ondt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericias cheftræner begynder at kunne se effekterne af et hårdt program. Manglende træninger med et fuldt hold var en af grundene til, at FC tabte til Viborg.

Viborg: Nederlaget til Viborg skyldes delvist et presset program og, som en udløber deraf, manglende træninger med et fuldt hold.

Det mener FC Fredericias cheftræner Jesper Sørensen.

- Vi lider under, at vi ikke har nok træninger sammen. Vi har svært ved at træne andre spillere ind i positionerne, sagde cheftræneren.

Mod Viborg var FC uden karantæneramte Dennis Høegh, mens Mads Eriksen var skadet. Anders Holdvad udgik tidligt med problemer i låret, Alexander Nybo forlod banen i pausen og Christian Sørensen blev sparet på bænken.

Var det for mange faste spillere ude?

- Det kan man godt sige, lød det kortfattede svar fra Sørensen.

Under pres

Anders Holvad forlod banen med et riv i låret. Omfanget af skaden er endnu ukendt. Alexander Nybo var syg op til kampen og forlod banen i pausen på grund af, at han havde det skidt.

- Det var min beslutning, at Nybo skulle spille. Det var en forkert beslutning, som jeg tager på mig, sagde cheftræneren.

Han mente, at FC var langt fra sit bedste.

- Vi sætter os selv under pres med dårlige afleveringer. Vi spiller for stresset, og vi mangler det flow i vores spil, som vi plejer at have. Vi bliver også ramt af en dårlig kampudvikling, hvor vi kommer hurtigt bagud, og selv skal skabe kampen, sagde han.

Første Viborg-mål faldt efter blot to minutter. Hvad tænker en cheftræner lige der?

- Jeg tænkte, at hvis man endelig skal komme bagud, var det godt, at det skete så tidligt, så man har lang tid til at vende det, sagde cheftræneren.

Han skal have sin trup på benene igen allerede fredag, når Nykøbing FC gæster Monjasa Park.

FC-chef: Manglende træninger gør ondt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce