Glad FC-målscorer: Vi er modige og afklarede

Dennis Høegh (th) mener, at FC Fredericia var modige og afklarede mod Esbjerg. Foto: Martin Ravn

Glad FC-målscorer: Vi er modige og afklarede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dennis Høegh er en af de spillere, der skal give ro til FC Fredericias trup. Han var lykkelig over den gode sejr over Esbjerg.

Esbjerg: FC Fredericia viste stor modenhed, da klubben søndag slog Esbjerg med 4-2 i Vestjylland.

En af lederne på holdet er Dennis Høegh, som scorede til 3-1. Han mener, at truppen har taget store mentale skridt i den rigtige retning.

- Hele vores måde at spille på er hængt op på, at vi skal være modige. Og det er vi i dag. Vi er utrolig afklarede i vores system, og jeg synes virkelig, at vi spiller en god kamp, sagde Høegh.

Han havde sidste fod på FC's flotteste mål, hvor hjemmeholdet blev totalt udspillet, før Anders Holvad sendte en mand ud efter hotdogs i feltet og spillede bolden tilbage til Høegh, som sikkert udplacerede Esbjergs keeper, Jeppe Højbjerg.

- Vi følte fra kampens start, at vi havde styr på det. Og jeg kunne ikke se, hvordan de skulle kunne true os. Det er klart, at det gav os en ro. Og den havde vi også, da de scorede, siger Dennis Høegh.

Han mener, at FC Fredericia kan spille endnu bedre. FC er kendt for at svinge i præstationerne, men Høegh mener ikke, at der er noget der peger i retning af, at klubben skulle spille dårligt i næste kamp.

- Slet ikke. Man skal altså huske på, at det her var vores femte sejr i træk. Det har man måske tendens til at glemme. Vi har ikke peaket som hold endnu. Hvis vi lykkes med at få det fulde potentiale ud af de spillere, vi har, bliver vi endnu bedre, sagde Dennis Høegh.

Glad FC-målscorer: Vi er modige og afklarede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce