Hvem hos FC skal afløse Frans?

Erik Nissen og FC Fredericia spiller tirsdag den første af to kampe i forbindels med træningslejren i Tyrkiet. Foto: Anders Møllenberg

Hvem hos FC skal afløse Frans?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Nissen er i vinterpausen kommet til FC Fredericia fra Kolding IF og er i spil til pladsen som afløser for Frans Putros, der nu er i superliga-klubben Hobro.

Side: Der findes en ledig plads i FC Fredericias bagkæde, efter klubben i vinterpausen sagde farvel til Frans Putros.

Putros skiftede til superliga-klubben Hobro, og derfor får Mads Eriksen brug for en ny makker i det centrale forsvar.

En mulighed er spanske Adrian Lopez, som i fodboldkredse er bedre kendt under navnet Piscu, og en anden er Erik Nissen. Sidstnævnte kom i vinterpausen til FC Fredericia fra Kolding IF.

FC Fredericia spiller tirsdag den tredjesidste af vinterens testkampe, når klubben i forbindelse med træningslejren i Tyrkiet møder polske Katowice. Om det bliver Erik Nissen eller Piscu, som får pladsen ved siden af Mads Eriksen, giver startopstillingen mod polakkerne ikke nødvendigvis svaret på.

- Det kan godt være, at de 11, som begynder den kamp, også er de 11, vi spiller med i den første turneringskamp. Der kan ske meget i løbet af den kamp og i de to sidste træningskampe, som gør, at tingene ændre sig, siger Jesper Sørensen, træner for FC Fredericia.

- Vi spiller 14 kampe i løbet af kort tid, og jeg ved af erfaring, at vi får brug for hele truppen i løbet af et komprimeret forår, fortsætter han.

Det begynder selvfølgelig at spidse, når der kun er et par uger til vores første kamp.
Erik Nissen, FC Fredericia

Håber det bliver mig

Med tre testkampe igen findes der i al fald hos spillerne en fornemmelse af, at kampen om startpladserne intensiveres.

- Det begynder selvfølgelig at spidse, når der kun er et par uger til vores første kamp. Jeg håber, det bliver mig, men jeg ved ingenting, siger Erik Nissen med henblik på forårspremieren i 1. division, som for FC Fredericias vedkommende falder søndag 4. mart, når HB Køge gæster Monjasa Park.

Erik Nissen fik sin fodboldopdragelse hos Sønderjyske, hvor han spillede ungdomsfodbold, inden han for et år siden rykkede til Kolding IF.

Frans Putros' exit betyder, at FC Fredericia står uden den af efterårets forsvarsspillere, som gjorde det bedst i det opbyggende spil. Det kan tale til Erik Nissens fordel, da han er god med bolden.

Han nævner det selv som en af sine forcer sammen med et godt hovedspil.

- Så er jeg forholdsvis duelstærk, siger 21-årige Erik Nissen, som tilbage i november lavede aftale med FC Fredericia frem til sommeren 2020.

Hvem hos FC skal afløse Frans?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce