Jagten er slut: FC henter en stærk angriber fra Norge

Jonas Dal og FC Fredericia har fundet sin nye angriber. Han er et ordentligt brød fra Norge. Arkivfoto: Scanpix

Jagten er slut: FC henter en stærk angriber fra Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericia har fundet løsningen på sit angrebsproblem. FC Midtjylland har lavet en aftale med en stor, norsk angriber, som sendes til FC Fredericia i resten af 2018.

Fredericia: Chuma Anene er ny angriber i FC Fredericia.

Navnet lyder eksotisk, men han kommer fra noget så ikke-eksotisk som Norge. Angriberen blev præsenteret til et arrangement for FC Fredericias sponsorer. Her offentliggjorde den gæstende FC Midtjylland-direktør, Claus Steinlein, at Chuma Anene skal spille for FC Fredericia - i første omgang den kommende halvsæson.

Chuma Anene er en stor, fysisk stærk angriber, som ligner prototypen på det, som FC Fredericia har ledt efter i sæsonens første kampe. Han har rødder i Nigeria.

Transfervinduet er lukket, hvorfor det ikke er muligt for FC Midtjylland at leje spillere ud. Derfor modtager Chuma Anene en kort kontrakt med FC Fredericia og bliver - efter planen - sendt til FC Midtjylland, når denne kontrakt udløber ved årsskiftet.

Anene er 25 år gammel og har tidligere spillet for en række norske klubber: Vålerenga, Ullensaker Kisa og Stabæk. Han har desuden spillet i makedonske FK Rabotnicki, russiske FC Amkar Perm og senest FC Kairat fra Kasakhstan.

Falder på et tørt sted

Chuma Anene ligner en mand, der falder på et tørt sted for FC Fredericia. Han er 188 centimeter høj og synes fysisk stærk. Dén type angriber råder klubben ikke over i sin nuværende trup, og hele sæsonen har FC's teknisk stærke offensiv-spillere ledt efter en stor mand at sigte efter i feltet.

Men det er klart, man skal se hans evner, før man priser ham som klubbens store frelser. Chuma Anene scorede otte mål i 29 kampe for sin seneste klub, FC Kairat, men den hører til i den bedste kasakhstanske række, og niveauet der er umuligt at vurdere.

Chuma Anene spillede fire Europa League-kvalifikationskampe for FC Kairat i indeværende sæson. Klubben vandt to opgør over litauiske Atlantas Klaipeda i første kvalifikationsrunde men blev i anden runde slået ud af albanske KF Skënderbeu.

Jagten er slut: FC henter en stærk angriber fra Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce