Jonas Dal: Spillerne lyste af vrede

Andreas Oggesen kaldte FC Fredericias indsats mod HB Køge sæsonens hidtil bedste. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Jonas Dal: Spillerne lyste af vrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericia spillede ifølge Andreas Oggesen sæsonens bedste kamp og mener, der er brug for flere gode kampe på eget græs.

Fredericia: Hjemme på Monjasa Park vandt værterne med 3-1 over rækkens tophold, men det skete efter pauseføring til gæsterne på 1-0.

- I pausen så jeg spillerne lyste af vrede. Det var tydeligt, at det resultat ikke passede dem, for det var vores kamp, sagde Jonas Dal, træner for FC Fredericia, efter kampen.

HB Køges føringsmål faldt i første halvlegs sidste minut, og det kom efter 45 minutters fodbold med et hav af store chancer til værterne, mens sjællænderne havde én; den, de scorede på.

FC Fredericia scorede to gange I løbet af anden halvlegs første kvarter, og så var der ifølge Jonas Dal ikke så meget at være i tvivl om, selv om han gerne havde et den tredje scoring tidligere end i dommerens tillægstid.

- Efter vi kom foran, spillede HB Køge mere direkte, og man ved aldrig, hvad der kan ske, når der kommer mange bolde ind i feltet, som Jonas Dal udtrykte det.

Holdet viste den rigtige karakter, da vi kom stærkt ud til anden halvleg, efter vi lige inden pause fik en dukkert.
Andreas Oggesen, FC Fredericia

Sæsonens bedste kamp

Midtbanespiller Andreas Oggesen kaldte opgøret mod HB Køge sæsonens hidtil bedste præstation, og sejren på hjemmebane særdeles velkommen. Det er FC Fredericias blot anden hjemmesejr i 1. division i 2018 ud af 10 mulige.

- Det er vigtigt, vi gør det godt på hjemmebane og tager mange point. Det er næsten umuligt at spille med i den sjove ende af rækken uden en stærk hjemmebane, sagde Andreas Oggesen efter lørdagens kamp.

Midtbanespilleren hos FC Fredericia lagde også mærke til, at stemningen fik et løft, og det betyder noget for spillerne.

- Det er lettere at spille godt, når stemningen på stadion er god, konstaterede han.

Andreas Oggesen kaldte indsatsen mod HB Køge den hidtil bedste i sæsonen i konkurrence med den i Viborg weekenden inden:

- Forskellen er, at vi i Viborg spillede godt i 70 minutter - denne gang gjorde vi det i 90.

Jonas Dal: Spillerne lyste af vrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce