Mere selvtillid til Brent McGrath efter hælscoring

Brent McGrath viste igen målnæsen frem, da FC Fredericia sluttede efterårssæsonen på Monjasa Park af med at vinde 3-2 over Skive IK. Foto: Mads Hansen

Mere selvtillid til Brent McGrath efter hælscoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC-angriberen kom atter på måltavlen med en klinisk afslutning - som nærmest var med hælen.

Fredericia: Allerede i første halvleg var der et par muligheder, men Brent McGrath fik ikke scoret.

Det gjorde han til gengæld i anden halvleg, da han havde sidste fod på et af de smukkeste angreb på Monjasa Park i meget lang tid.

Denis Fazlagic fandt med en knivskarp aflevering en fremstormende Mikkel Knudsen i højreside, men umiddelbart så afleveringen lidt for lang ud. Det var den dog ikke for Mikkel Knudsen, der på baglinjen nåede den og spillede bolden hårdt og fladt bagud. Her havde Brent McGrath positioneret sig perfekt, og han sparkede med højrefoden bolden over i det lange hjørne. Eller fod er måske så meget sagt ..., eller hvad, Brent McGrath?

- Jeg skal vel sige, jeg ramte den perfekt, men det gjorde jeg nu ikke. Jeg ramte den nærmest med hælen, men heldigvis gik den ind alligevel, sagde en smilende FC-angriber om sejrsmålet i 3-2 gevinsten over Skive IK.

Glad for tilliden

Som angriber lever han af at score mål, og han bliver målt på det, så han glæder sig selvfølgelig over, at målene begynder at komme igen.

- Selvtilliden er altafgørende for en angriber, og den selvtillid kommer med scoringer. I de perioder, hvor jeg ikke har scoret så meget, har jeg nydt godt af opbakning og tillid fra træneren. Han siger, jeg bare skal blive ved, for så kommer målene. Det tænkte jeg på, da jeg i første halvleg misbrugte en mulighed. Heldigvis kom der en ny chance i anden halvleg, siger Brent McGrath.

Han glæder sig over at spille på et hold, der skaber mange chancer i de fleste kampe, for så handler det kun om som angriber at finde de rette positioner.

- Da jeg scorede, valgte jeg at stoppe op, andre gange søger jeg mod forreste eller bageste stolpe, og jeg var tæt på at nå frem til et andet indlæg i dag. Sådan er det, men overordnet handler det om at blive ved, at søge chancerne igen og igen, sagde FC-matchvinderen, der nu er oppe på fem sæsonscoringer.

Mere selvtillid til Brent McGrath efter hælscoring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce