Stort FC-scoop: Henter norsk ligaspiller - lukker hullet efter Putros

Andreas Nordvik kommer til at styrke FC Fredericias bagkæde markant, hvis han ellers kan holde sig fra skader. Arkivfoto: Henning Bagger / Scanpix

Stort FC-scoop: Henter norsk ligaspiller - lukker hullet efter Putros

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Nordvik skifter til FC Fredericia. Han har gjort karriere hos diverse norske ligaklubber og Esbjerg og må anses som en stor signing.

Fredericia: FC Fredericia lægger sig ikke ned i kampen om at nå top 3 i 1. division.

Klubben har ledt efter en forstærkning til forsvaret, og han blev leveret tirsdag:

30-årige Andreas Nordvik skifter til klubben efter en tid hos norske Viking. Nordvik er en stor signing for FC Fredericia, som dermed lukker hullet efter Frans Dhia Putros på murermestermanér.

- Det er en spiller fra en anden hylde end den, vi normalt henter spillere fra. Men nu opstod muligheden, og så slog vi til med det samme, siger FC Fredericias direktør Stig Pedersen.

Andreas Kristoffer Nordvik
Født den 18. marts 1987 i Trondheim, Norge.Ungdomskarriere:

2004: Nardo.

2004-2006: Rosenborg BK.

Seniorkarriere:

2006-2010: Rosenborg BK.

2007: Haugesund (Leje).

2009: Vålerenga (Leje).

2010-2013: Vålerenga.

2013: Aalesund.

2014-2016: Sarpsborg 06

2016-2017: Esbjerg fB.

2017: Viking.

Stor erfaring

Hvis Andreas Nordvik kan holde sig fra skader, bliver han en markant forstærkning af FC Fredericias bagkæde, hvor man må formode, at han skal spille fast ved siden af Mads Eriksen.

Han er først og fremmest en dygtig og kompromisløs forsvarsspiller, og derudover har han en stor erfaring både fra norsk og dansk topfodbold. Han nåede at spille 27 kampe for Esbjerg i Superligaen sidste sæson.

Netop erfaring mangler FC Fredericia i sin nuværende trup. Stopperkollegaen Piscu er også en erfaren rotte, men ser man bort fra ham, er der forsvindende få kampe på allerhøjeste niveau i Fredericia-truppen.

Ja, Nordvik har formentlig spillet flere kampe på højeste niveau end resten FC Fredericias trup.

- Vi har brugt vores scouting-netværk for at finde den helt rigtige spiller. Der er flere grunde til, at han valgte os. Blandt andet kender han Brent McGrath fra en fælles tid i Esbjerg, siger Stig Pedersen.

Et stærkt signal

Med tilgangen af Andreas Nordvik er FC Fredericia nu færdig med at hente spillere.

- Truppen er på plads, og vi har to spillere mere at tage af, end vi havde i efteråret, siger Stig Pedersen.

Tilgangen af Nordvik er et stærkt signal om, at FC Fredericia mener det seriøst det næste halve år. Man har mistet Frans Dhia Putros og Mikkel Knudsen, men deres erstatninger er mere end fuldgode. Andreas Nordvik dækker af for Putros, mens Mikkel Hedegaard er hentet ind for Knudsen.

Det resterende spørgsmål er så bare, om de to herrer kan nå at blive implementeret perfekt i Jesper Sørensens spillestil. De når begge at få tre træningskampe, før det bliver alvor i starten af marts.

Stort FC-scoop: Henter norsk ligaspiller - lukker hullet efter Putros

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce