Stort Midtjylland-talent er i FC for at spille

Viktor Torp er ny mand i FC Fredericia, og han så god ud til klubbens første træning. Foto: Yilmaz Polat

Stort Midtjylland-talent er i FC for at spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Victor Torp trænede for første gang med FC Fredericia mandag. Den unge FC Midtjylland-spiller støder til truppen sammen med Sebastian Buch. De to var stjerner på det U19-mandskab, der vandt ligan i sidste sæson.

Fredericia: Syv år.

Så længe har midtbanespilleren Victor Torp været i FC Midtjylland, og derfor var det helt nyt for ham at stå i Fredericia mandag formiddag. Sammen med angriberen Sebastian Buch trænede han med i FC Fredericia for første gang, da klubben indledte træningen frem mod den kommende sæson.

De to er lejet i FC Midtjylland og var stjerner på det FCM U19-hold, som vandt ligaen sidste sæson.

- Det er et helt nyt miljø og derfor er det også en helt ny udfordring for mig. Men jeg kan allerede mærke, at der bliver taget godt imod en, så jeg skal nok falde til, sagde Victor Torp.

Han spiller helst på den centrale midtbane, hvor han i FC Midtjylland har gjort sig bemærket ved ar svinge takstokken eminent i U19-holdets færd mod guldet. Han skifter fra en kæmpe klub og til en lille en, men det tager han stille og roligt.

- Der er nogle andre ting, man skal være opmærksom på. Der er ikke så mange materiale-folk her, så man skal selv sørge for at få trøjen til vask og så videre. Men det er nok meget godt at lære, at alt ikke bliver gjort for en, sagde Victor Torp.

Sebastian Buch er en af de få angribere i FC Fredericia trup lige nu. Han er udlejet fra FC Midtjylland og efterlod et godt indtryk mandag formiddag.  Foto: Yilmaz Polat
Sebastian Buch er en af de få angribere i FC Fredericia trup lige nu. Han er udlejet fra FC Midtjylland og efterlod et godt indtryk mandag formiddag. Foto: Yilmaz Polat

Et nyt kapitel

Victor Torp er 18 år og Sebastian Buch 19. De to faldt fint ind i spillet til træning, og det er tydeligt at se på dem, at de er skolet ordentligt i FC Midtjylland. Det store spørgsmål er så, hvordan de klarer sig, når de skal skifte ungdomstilværelsen ude med seniorfodbold og ud og spille rigtige kampe.

- Det er et helt nyt kapitel, men jeg forventer, at det også bliver et spændende kapitel. Jeg håber på en masse spilletid, sagde Victor Torp.

FC Fredericia har endnu ikke meldt noget officielt ud om d'herrers ankomst. Men de skal spille i klubben den kommende sæson.

Stort Midtjylland-talent er i FC for at spille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce