Tandløse FC blev dræbt af Viborgs kontra-kniv

McGrath havde et af de bedre FC-forsøg i løbet af kampen. Arkivfoto

Tandløse FC blev dræbt af Viborgs kontra-kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fredericia tabte til Viborg i en direkte duel om top-tre. FC sad på spillet og ville mest, men Viborg var ondskabsfuld i kontrafasen og var klart farligst. Kampen endte 2-0 til Viborg.

Viborg: FC Fredericia forsøgte over 90 minutter, men kunne ikke finde målet mod Viborg FF. Hjemmeholdet, derimod, scorede to gange, og dermed blev FC sat tilbage i jagten på top-tre efter søndagens nederlag i 1. division.

Efter blot to minutter modtog FC en ordentlig mavepuster.

Christian Sivebæk, som flere vil kende fra tiden i Vejle Boldklub, lukrerede på en skidt nedtagning af Andreas Oggesen, efter at Alexander Nybo havde sparket bolden direkte op i luften.

Kantspilleren slog et godt indlæg ind i boksen, hvor Andreas Albers, endnu en tidligere VB’er, steg til vejrs og pandede bolden ind.

1-0 og chokstart fra hjemmeholdet.

FC kom sig hurtigt og satte sig på bolden, mens Viborg var mest interesseret i at forsvare og indføre kontrakniven.
Det gav pote, for FC skabte intet af betydning i første halvleg, mens Viborg havde masser af muligheder for at udbygge føringen.

Intet blev bedre af, at Anders Holvad måtte udskiftes efter blot 23 minutter med en skade.

Christian Sivebæk var central i de fleste af hjemmeholdets chancer, idet Denis Fazlagic og Mikkel Hedegaard slet ikke havde styr på ham.

Han var på spil igen efter 16 minutter, da han viftede med armene og uheldigt ramte Mikkel Hedegaard i en dribling.
Backen smed sig, men dommeren var ligeglad, og Sivebæk fik tid og plads til at dreje et indlæg ind foran mål.

Bolden ramte akkurat ikke Christian Moses eller Andreas Albers, men det var tæt på.

Fire minutter senere kom en lignende mulighed. Igen var de to herrer foran mål en halv skostørrelse fra at kunne sende bolden i nettet.

Fem minutter før pausen burde det have været 2-0. Sivebæk igen – det blev ærligt talt trættende at se på – og igen et indlæg.
Denne gang et fladt et, som fandt Moses foran mål.
Det var lettere at score end at brænde, men Moses hældte bolden over mål og småskadede samtidig Alexander Nybo, som fik den enorme angribes støvleknopper tatoveret på indersiden af sit ene lår.

Mere skete der ikke før pausen. FC havde ikke en eneste ordentlig mulighed.

Et sent søm i kisten

FC kom godt ud til anden halvleg, men der gik en rum tid, før den første rigtige chance materialiserede sig.

Gæsterne var under tungt pres på skadesfronten, fordi Alexander Nybo også måtte forlade banen efter sammenstødet med Moses. Han gik ud i pausen og blev erstattet af reservekeeper Dino Hodzic.

Brent McGrath havde sidste kropsdel på FC’s første udmærkede mulighed i kampen.
Den kom efter 62 minutter: Denis Fazlagic slog et godt indlæg, og den australske angriber steg til vejrs, men styrede sit hovedstød et godt stykke forbi kassen.

FC spillede bedst, indtil spillerne ramte området omkring Viborgs felt. Og det var bare en af de dage, hvor offensiven fik neutraliseret sig selv ved at tage de forkerte beslutninger eller ved kort og godt at blive ramt af uheld.

Viborg, derimod, ville ikke ret meget, men formåede alligevel at hamre sidste søm i kisten med fem minutter igen.
Andreas Nordvik tacklede, men bolden endte ret heldigt hos Pierre Larsen, som bankede den hårdt i nettet uden mulighed for Dino Hodzic.

Med nederlaget bliver FC sat tilbage i jagten på top-tre. Der er syv point op til tredjepladsen med en kamp i hånden i forhold til Vendsyssel.

Læs vores liveblog fra kampen her.

Tandløse FC blev dræbt af Viborgs kontra-kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce