Efter tæt og hektisk afslutning: FHK hev sejren i land

Frederik Krarup og holdkammeraterne hos Fredericia HK havde søndag eftermiddag besøg af Ajax København, og FHK-spilstyreren var ikke mindst inden pausen stærk med fire scoringer. Foto: Morten Pape

Efter tæt og hektisk afslutning: FHK hev sejren i land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ajax København blev slået med 26-24 efter en tæt og hektisk afslutning.

Fredericia: Søndag eftermiddag skulle Fredericia HK forsøge at følge op på den overbevisende indsats og sejr i Stoholm, og det skete på hjemmebane mod gæsterne fra Ajax København, som ligeledes mødte frem med selvtillid efter tre point i de seneste to kampe.

For FHK-mandskabet var det et møde med rækkens suverænt bedste defensiv, og det var synligt i kampens indledning, hvor værterne havde svært ved at finde de rette offensive tiltag.

Heldigvis havde FHK'erne atter en velspillende Jimmi Andersen i målet, så på den måde blev det aldrig alvorligt, at der gik næsten 20 minutter, inden FHK'erne fandt små huller i gæsterne robuste forsvar.

Pauseføringen på 13-10 kunne og burde dog have været større, men en skidt afslutning på første halvleg af FHK-mandskabet gjorde, at Ajax scorede to lette mål at gå til pause på.

I de sidste 30 minutter blev det til gengæld spændende - ikke mindst fordi hjemmeholdet misbrugte mange chancer, og med 40 sekunder igen reducerede Ajax forskellen på de to hold til bare et enkelt mål.

Frederik Krarup lukkede kort efter kampen definitivt, og på vej mod den smalle sejr på 26-24 hjalp et par fine Thomas Aagaard-redninger i FHK-målet også i en slutfase, der blev hektisk i en grad, som et godt kæmpende Ajax-mandskab ikke mindst sørgede for.

Topscorer for FHK blev Frederik Krarup med seks scoringer.

Næste opgave for FHK er Lemvig/Thyborøn på udebane søndag den 10. december.

Efter tæt og hektisk afslutning: FHK hev sejren i land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce