FHK kollapsede til sidst

Signe Ullstad og FHK tabte den første kamp i det nye år. Arkivfoto: Søren E. Alwan

FHK kollapsede til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia HK's kvinder tabte sin første kamp i det nye år. Klubben kollapsede til sidst på en udebanetur til Hadsten.

Hadsten: Fredericia HK fik ikke fulgt op på de gode afslutning på 2018, hvor klubben vandt over Roskilde og gik glad på juleferie. Fredag aften gjaldt det Hadsten på udebane, og den kamp tabte FHK med 25-18 efter en pausestilling på 14-12 til Hadsten.

Gæsterne fra FHK var ellers med i det meste af kampen, og man skulle frem til det 45. minut, før Hadsten, der indtager en femteplads, begyndte at trække fra. Men da det skete, skete det hårdt og brutalt.

Hadsten scorede syv ubesvarede mål indenfor en periode på 10 minutter, og en smal føring til hjemmeholdet på 18-17 blev forvandlet til 25-17. De sidste fem minutter var der ikke ret meget at spille om - kampen var afgjort.

Med nederlaget befinder FHK sig fortsat i bunden af 1. division. Klubben har blot vundet tre kampe og spillet en uafgjort i 12 forsøg. Næste kamp er en vanskelig en af slagsen. Her kommer topholdet Horsens til Fredericia. Den spilles den 20. januar.

Hadsten Håndbold-Fredericia HK 25-18 (14-12)

Mål for FHK: Maria Klausen 8, Signe Ullstad 3, Mette Lassen 2, Ida Møller 1, Mareike Züger 1, Nadja Martinsen 1, Ann-Sophie Morthensen 1, Mathilde Lund Niess 1.

FHK kollapsede til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce