FHK trynede Champions League-hold i testkamp

Hertil og ikke længere. Jimmi Elmgaard og FHK-forsvaret delte tæsk ud, da klubben mødte finske Riihimäen Cocks torsdag aften. Arkivfoto:Yilmaz Polat

FHK trynede Champions League-hold i testkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Houmark var ovenud lykkelig efter Fredericia HK's træningskamp mod finske Riihimäen Cocks. FHK sejrede med seks mål.

Fredericia: Fredericia HK vandt sin anden testkamp torsdag aften med 30-24 over finske Riihimäen Cocks, som har kvalificeret sig til Champions League via en god præstation i EHF Cuppen. I pausen var FHK bagud med 15-13, men i anden halvleg tog fanden ved de rødklædte spillere.

Cheftræner Jesper Houmark var ovenud lykkelig over sejren.

- Det er en af de fedeste oplevelser, jeg har haft som FHK-træner, selvom det "kun" var en træningskamp. Hvis vi kan præstere sådan her for fremtiden, ser det rigtigt godt ud, sagde han.

Cocks kom med et internationalt mandskab bygget af finske og hviderussiske landsholdsspillere garneret med russere, kroater og en målmand fra Letland. Det gav en anderledes oplevelse for FHK, for modstanderne kom med en enorm fysik, som overvældede hjemmeholdet i kampens første 30 minutter.

Delte øretæver ud

Efter pausen virkede det som om, at Jesper Houmark havde givet sine spillere trylledrik.

- Vi fik snakket om tingene i pausen, og i anden halvleg kom vores forsvar simpelthen ud og begyndte at dele øretæver ud. De scorede kun ni mål i anden halvleg, hvilket er meget tilfredsstillende, sagde Jesper Houmark.

Igen virkede kontraangrebet godt, samtidig med at FHK var blevet bedre til at løbe retur efter angreb. Jesper Houmark ønskede ikke at fremhæve nogen spillere efter kampen, fordi han mente, at der var tale om en holdindsats.

- Det svarer vel til et dansk liga-hold, vi slår i dag. Det var en rigtig flot præstation af alle mand, sagde cheftræneren.

FHK spiller igen mandag. Kampen spilles i Lalandia, Billund og er et møde med Mors-Thy fra Håndboldligaen.

FHK-Riihimäen Cocks 30-24 (13-15)

Træningskamp

FHK trynede Champions League-hold i testkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce