Først var det skidt, men så blev det godt

Ida Staxen Lagerborn spillede en forrygende flot anden halvleg, da Rødovre blev slået 32-28 på udebane. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Først var det skidt, men så blev det godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia HK's 1. divisionskvinder spillede 30 minutters god håndbold, og det rakte mod bundholdet Rødovre.

Rødovre: Mikael Jensen erkender det uden tøven - der var en enkelt timeout i første halvleg, hvor blodtrykket var sundhedskadeligt højt hos ham.

Søndag gæstede Fredericia HK rækkens absolutte bundhold Rødovre, men i de første 30 minutter var det vanskeligt at se, at det var værterne i Rødovre Stadionhal, der kun havde et enkelt point.

- Vi havde svært ved at komme i gang. Vi virkede tunge, vores forsvarsspil var langt fra godt nok, og vi savnede kynisme i vores ellers udmærkede angrebsspil, siger FHK-cheftræner Mikael Jensen.

Gæsterne var bagud 17-13 ved pausen, men Mikael Jensen undlod at tale ekstra højt i pausen.

- Vi var alle klar over, at vi bare skulle stramme os an, så ville vi langsomt få overtaget, så det snakkede vi om i pausen, afslører han og roser i samme åndedrag spillerne for ikke at gå i panik.

Det blev det lange seje træk i anden halvleg, FHK'erne kæmpede sig langsomt men sikkert ind i kampen mål for mål - et comeback skabt på godt forsvarsspil.

Roser til fløjspillere

- Vores defensiv begyndte at fungere, og vi var det klart bedste hold i de sidste 30 minutter. Til sidst sjuskede vi endda en smule, så vi kunne faktisk have vundet endnu større end 32-28, mener Mikael Jensen.

Han roste Camilla Pytlick og Ida Staxen Lagerbon, og sidstnævnte var især rigtig stærk i anden halvleg, hvor hun beviste, hvorfor hun er med U20-landsholdet, som deltager i en turnering i Rusland fra den 8. til den 10. december.

- Derudover var det en fornøjelse at følge fløjspillerne Mette Lassen og Signe Mølby - de spillede virkelig godt begge to.

Mikael Jensen var lettet over, at FHK-mandskabet vandt en kamp, de bare skulle vinde, og deltagelsen i den jævnbyrdige 1. division giver den fordel, at de unge FHK-spillere udvikler sig ekstra meget.

- Vi ved, at vi skal ramme vores topniveau hver eneste gang - gør vi det, kan vi spille lige op med alle holdene i rækken. Gør vi det ikke, får vi problemer med alle, siger Mikael Jensen. 

 

Rødovre-Fredericia HK 28-32 (17-13)

1. division, kvinder

Mål Rødovre: Simone Dillon 10, Katarina Juul Hansen 5, Katrine Clasen 4, Anne Jagd 3, Emilie Tantoft 3, Amalie Rasmussen 2 og Rebekka Sejdenfaden 1.

Mål Fredericia HK: Camilla Pytlick 7, Ida Staxen Lagerbon 7, Ida Skou Møller 4, Mette Lassen 4, Signe Mølby 3, Roberta Ivanauskaité 3, Sofie Søberg 1, Anne Berggreen 1, Janne Henriksen 1 og Camilla Aastrup 1.

Først var det skidt, men så blev det godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce