Tønder mod FHK: Der findes ikke noget sjovere

Frederik Krarup ømmer sig i den første kamp mod Tønder. Han er klar efter skade - og hele FHK's trup er kampdygtig. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Tønder mod FHK: Der findes ikke noget sjovere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampen mellem Tønder og FHK er det sjoveste, man kan opleve som cheftræner for en 1. divisions klub. Det mener Jesper Houmark, FHK-træner.

Fredericia: Den største kamp i 1. division i mange år.

Sådan er det opgør, som venter søndag klokken 15 i Tønder Hallen mellem hjemmeholdet og den direkte konkurrent til oprykning, Fredericia HK. Side om side. Med samme antal point. Med samme kvalitet og med en kamp allerede afviklet, som var fantastisk at beskue. Sølle ét mål scoret i sidste sekund gjorde dengang Tønder til sejrherre.

- Der kan ikke sættes sjovere ting op end sådan en kamp. For alle, der er involveret i den, er det fantastisk, siger FHK-træner, Jesper Houmark.

Alle mand er klar for FHK. Frederik Krarup tilbagevendt efter en lang skade, Kasper Young ligeså efter en mindre skade.

- Det er sådan en kamp, man spiller. Også selvom man døjer lidt med noget. Man melder sig heller ikke syg, siger Jesper Houmark med et smil.

Vigtigheden af opgøret er tydelig. Vinderen er praktisk talt i ligaen, fordi det er utænkeligt, at to mandskaber, der blot har tabt to kampe hele sæsonen, taber to af de sidste syv. Jesper Houmark maner dog til besindighed.

- Kampen er ikke en finale, der afgør sæsonen. Det ser godt ud for vinderen, men der er stadig kampe at spille, som skal vindes. Jeg tror ikke, at Tønder vinder resten af sine kampe, eksempelvis, siger Jesper Houmark.

Tønder mod FHK: Der findes ikke noget sjovere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce