Indefodbold: VB endte denne gang som statist

Lucas From hørte til blandt de bedste hos VB ved indendørsturneringen KMD Cup, og offensiv-spilleren, som i foråret spiller på en lejeaftale hos Middelfart, scorede to gange undervejs i turneringen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Indefodbold: VB endte denne gang som statist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun et par stykker fra VB's førsteholdstrup kom i aktion ved årets store indendørs-turneringen, som foregik i Aahurs og fik AaB som vinder.

Aarhus: Vejle Boldklub måtte tage til takke med rollen som statist ud i kunsten indendørsfodbold.

Fredag aften spillede vejlenserne med ved året store indendørsturnering KMD Cup, og de endte sidst blandt de hold.

Dermed formåede VB ikke at gentage bedriften fra 2015, da klubben vandt det uofficielle danske mesterskab i indendørsfodbold, turneringen AL Cup. Turneringen havde på det tidspunkt status af det uofficielle danske mesterskab i indefodbold, men den status har KMD Cup nu overtaget.

Det et lidt en tilsnigelse at nævne turneringen i samme sætning som et mesterskab, da der er tale om en invitations-turnering. Turneringen er en årlig tilbagevendende begivenhed, som i fællesskab arrangeres af AGF, Brøndby, OB og AaB, og denne gang valgte de at invitere VB med.

KMD Cup
VB spillede fire kampe ved indendørs-turneringen KMD Cup:VB-AGF 1-2* (1-1)Mål for VB: Christian Kudsk.

AaB-VB 6-2Mål for VB: Lucas From og Rami Ayman.

VB-OB 3-2* (2-2)Mål for VB: Lucas From og Rami Ayman.

VB-Brøndby 1-4Mål for VB: Christian Kudsk.* Kampene blev afgjort på straffespark. Resultatet i ordinær spilletid står i parentes.

Holdene mødtes alle mod alle, og de to bedst spillede finale. Den vandt AaB med 4-2 over Brøndby.

Som håndbold på Balkan

Værtskabet går på skift, og i 2019 stod AGF med opgaven og lagde turnering i Ceres Arena.

Det var tale om et glimrende arrangement med en stemning, som næppe ses bedre under tag i Danmark. Heller ikke ved den igangværende VM-slutrunde i håndbold.

Fangrupperingerne skabte en fremragende ramme om kampene, og i perioder lignede og lød det, som foregik i Aarhus, noget, der normalt kun ses til håndboldkampe på Balkan.

Specielt Brøndby-folkene og værternes flere tusinde supporteres gik til den verbalt, og der var taget højde for, at de ikke nødvendigvis ville nøjes med det verbale. Uden for Ceres Arena befandt sig masser af kampklædte betjente, mens et stort kontrollør-korps stod for at holde orden inde i hallen.

Det lykkedes, og det meste foregik i nogenlunde god ro og orden, hvis der lige ses bort fra de irriterende pauser forårsaget af folk, som kastede øl ind på banen, og par kastede sæder fra frustrerede Brøndby-fans efter finalenederlaget til AaB.

Kom ind og skød et straffe

Med en måned til forårspremieren i Superligaen skånede klubberne hovedparten af de normale førsteholdsspillere.

VB stillede med fire fra førsteholdstruppen i form af Arbnor Mucolli, Wang Zhenao og målmanden Gianluca Zanette, og forberedelserne var det så som så med.

- Vi trænede ikke indendørs op til turneringen, men vi brugte da lidt tid på at snakke om, hvordan vi skulle gribe det an og lidt om reglerne, sagde Arbnor Mucolli efter turneringen.

Han tilbragte langt hovedparten af tiden på den forkerte side af banderne, da han kun kom i aktion en enkelt gang. Han kom på gulvet, da der skulle sparkes straffespark for at finde en vinder af VB's kamp mod OB. Arbnor Mucolli scorede, og VB vandt straffesparkskonkurrencen.

- Det var vel for at skyde straffe, jeg var med, sagde han efter stævnet med et grin.

- Jeg trænede to gange tidligere på dagen, så det var nok bedst, jeg ikke spillede, fortsatte han.

Lysten manglede imidlertid ikke.

- Slet ikke. Jeg ville vildt gerne have spillet. Der var en fantastisk stemning, og så er det sjovt at spille indendørs fodbold, sagde han.

Men søndag drager VB på træningslejr i Tyrkiet og tirsdag tages der fat på rækken af testkampe, så træner Adolfo Sormani prioriterede dét langt højere end turneringen i Aarhus.

- Det er også helt OK. Superligaen er meget vigtigere, sagde Arbnor Mucolli.

Indefodbold: VB endte denne gang som statist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce