1600 socialt udsatte på Ferie Camp i Randers

Cliff Kaltoft, sekretariatschef for Landsforeningen af Væresteder med adresse i Fredericia, har i denne uge travlt med feriecamp i Randers. Arkivfoto: Mads Hansen

1600 socialt udsatte på Ferie Camp i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Haugaard skal dirigere verdens største udsattekor.

Randers: For sjette gang i år arrangerer Landsforeningen af Væresteder (LVS) Ferie Camp for socialt udsatte. Denne gang finder den sted i Langvang ved Randers fra mandag den 9.juli til søndag den 15. juli. Tidligere har det været i Fredericia.

Det bliver en Ferie Camp med deltagelse af over 1600 socialt udsatte familier fra hele landet, og igen i år er det året højdepunkt for mange af deltagerne.

- Det er det, vi ser frem til hele året. Det er simpelthen årets højdepunkt, siger Danny og Maja Holmvig fra Haslev, der deltager for femte gang i år. Det er der især én bestemt grund til fortæller Danny og Maja:

- Fællesskabet med de andre deltagere. Vi er alle i samme båd, vi har alle sammen de samme principper og en accept af, at alting ikke er perfekt.

Verdens største kor

I år bliver dog noget ganske særligt, for Landsforeningen af Væresteder (LVS) fylder nemlig 20 år. Siden etableringen i 1998 har Landsforeningen af VæreSteder (LVS) arbejdet med at udvikle fællesskaber for socialt udsatte som afsæt for personlige vendepunkter og en vej ud af udsatheden.

Jubilæet markeres onsdag på Vendepunktsdagen, hvor Jakob Haugaard dirigerer "Verdens største udsattekor" bestående af 1600 feriedeltagere, der bliver kor på en helt ny sang, som Jakob Haugaard laver sammen med Michael Falch, Jes Holtsøe, Rock Nalle og Frank Clifforth. Det følges op af "verdens største kage-and" - ja, kage-and i forlængelse af, at den grimme ælling LVS´ maskot. Og det hele afsluttes med et fantastisk fyrværkeri, skriver LVS i en pressemeddelelse.

1600 socialt udsatte på Ferie Camp i Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce