17-årig røver anholdt med våben og maskering på sig

Treldevejens Kiosk har været udsat for flere røverier gennem de seneste år. Søndag aften forsøgte en 17-årig dreng sig, men ejeren tilkaldte en kunde, og det skræmte røveren væk. Arkivfoto: Katrine Jensen

17-årig røver anholdt med våben og maskering på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røveri mod Treldevejens Kiosk søndag aften, men ung røver fik intet udbytte og blev kort efter anholdt af en hundepatrulje. Han havde stadig kniv og maskering på sig. Jurister vurderer, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Fredericia: En 17-årig dreng forsøgte søndag aften at begå røveri mod Treldevejens Kiosk, men han stak af, da ejeren tilkaldte en kunde.

Drengen var maskeret med et tørklæde og trak en kniv frem, da han kom ind i kiosken søndag kl. 19.05.

- Han sagde, at det var et tyveri, men når han truer med en kniv, så er der tale om røveri. Ejeren stod i butikken og kaldte på en kunde, der opholdt sig i et andet lokale, og det fik drengen til at stikke af, siger politikommissær Arno Rindal Petersen fra patruljecenter Syd.

Politiet blev kaldt til stedet, og ejeren kunne give et grundigt signalement.

- Vi ledte i hele området omkring kiosken, og efter noget tid lykkedes det en hundepatrulje at lokalisere en dreng, der svarede til signalementet, forklarer Arno Rindal.

Den unge mand havde både kniven og en bandana på sig.
Politikommissær Arno Rindal Petersen, Sydøstjyllands Politi patruljecenter Syd

Kniv og bandana

Drengen blev visiteret på stedet, og det viste sig, at han både havde kniv og bandana-tørklædet på sig.

- Han er sigtet for røveriet, og vi afventer nu, hvad anklagemyndigheden vurderer i forhold til, om han skal stilles for en dommer, siger Arno Rindal.

Hvorvidt den 17-årige har tilstået, fremgår ikke.

Treldevejens Kiosk har inden for de seneste år været udsat for røveri adskillige gange. I juli sidste år var det ligeledes en røver med kniv, som ville have penge. Han fik et slag med en moppe og stak af.

17-årig røver anholdt med våben og maskering på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce