Bridgewalking skal begrænse ture fra Jylland

Fyns Politi har taget hensyn til de klager, der er kommet fra naboerne til Bridgewalking Lillebælt på den gamle Lillebæltsbro. Bridgewalking-chef Knud Jeppesen beklager begrænsningerne, men er indstillet på, at reglerne naturligvis følges. Frem til 31. oktober er der lagt restriktioner på Bridgewalking, så der må være færre ture op på broen fra Fredericia-siden. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Bridgewalking skal begrænse ture fra Jylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fredericia/middelfart - 31. marts udløb den midlertidige tilladelse til Bridgewalking på Lillebæltsbroen, men nu er tilladelsen forlænget frem til 31. oktober.

Fyns Politi havde i et udkast til den nye tilladelse lagt op til, at der slet ikke måtte sendes folk på Bridgewalking fra den jyske side i weekenden fra april til november eller hele sommerferien, men nu er kravet lempet efter indsigelse fra Bridgewalking Lillebælt.

- Jeg synes, at det ville være meget ærgerligt, hvis der blev sat helt stopper for, at der kan gå folk op fra Jyllandssiden. Det her er en aktivitet, vi er fælles om i Fredericia og Middelfart, og det ville blive ødelagt, hvis man fjernede den mulighed, siger Knud Jeppesen, chef for Bridgewalking Lillebælt.

Følger afgørelse

Han havde gerne set, at der var frit slag for broture fra begge sider, men vil naturligvis følge de restriktioner, som politiet nu har lagt på forlystelsen..

Jurist Janne Svärd fra Fyns Politi har behandlet sagen og havde i første omgang overvejet flere restriktioner i tilladelsen.

- Bridgewalking Lillebælt har ment, at de vilkår, jeg overvejede, var for vidtgående i forhold til støjkravene, men for at kunne få erfaringer med generne ved en begrænset adgang fra Fredericia-siden, har jeg besluttet at fastsætte vilkår om begrænsning alligevel, siger Janne Svärd.

Fra Bridgewalking Lillebælt blev der protesteret og bedt om lempeligere vilkår, da det ellers ville ødelægge en del af forlystelsens forretningsmodel.

- Det har jeg lyttet til og givet en ny midlertidig tilladelse, så vi kan vurdere, hvordan naboerne oplever de nye vilkår, siger Janne Svärd.

De betyder, at der kun kan komme 20 gæster op om dagen fra Fredericia-siden, og det skal ske i to hold med nogle timers mellemrum.

I sommerferien må der fire gange om ugen sendes gæster op på broen fra Fredericia siden. Men højest to gange dagligt.

Bridgewalking skal begrænse ture fra Jylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce