Fredericia: Lokal forening hjælper børn med spinkle voksennetværk

Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart hjælper. Foto: Michael Langhoff

Fredericia: Lokal forening hjælper børn med spinkle voksennetværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart vil gøre opmærksom på sig selv, så flere børn kan få glæde af en voksenven og flere voksne melder sig som frivillig

Fredericia: Der er plads til mange flere venskaber i Børns Voksenvenner og behov for at udbrede kendskabet til foreningen.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart.

Foreningen er tilbage som frivillig organisation i Lillebælt-lokalområde og har været det i to år nu. Her har den mødt velvilje i de to kommuner. Senest har eksempelvis Løve Apoteket Fredericia-Middelfart doneret penge til Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart.

- Det er vigtigt for Børns Voksenvenner at få opmærksomheden og komme på landskortet i nærmiljøet, fremhæves det i en pressemeddelelse.

Formanden for Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart, Laila Wilkinson, betoner, at man gerne vil gøre opmærksom på sig selv, så flere børn kan få glæde af en voksenven, og flere voksne bliver klar over, at de kan sætte deres kræfter i spil ved at blive frivillig voksenven.

Spinkle netværk

Kerneydelsen er at etablere venskaber mellem børn med spinkelt voksennetværk og frivillige voksne, som vil forpligtige sig til et venskab med et barn og prioritere tiden 2-4 gange om måneden.

Der ligger en grundig og veldokumenteret proces forud for at blive voksenven.

Målgruppen er børn fra 6 år med spinkle voksennetværk for eksempel på grund af skilsmisse, dødsfald, svære handicaps i den nærmeste familie, manglende familie, måske ingen bedsteforældre eller kun sporadisk kontakt til dem. Det kan også være børn, som har manglende trivsel og er på kanten til at blive ensomme.

Voksenven hjælper

For børnene gør det en forskel at have en ressourcestærk voksenven, der ved nærvær og helhjertet engagement i barnets liv, kan være med til at give børnene og de unge mere tro på sig selv, forklares det.

I foreningen er der tilbud til børn og voksne om fælles arrangementer i form af udflugter og aktiviteter.

Forældre til et børn, som kan have glæde af en voksenven eller nye voksenvenner, kan kontakte foreningen Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart.

Fredericia: Lokal forening hjælper børn med spinkle voksennetværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce