Fredericia foreningsdag har fået vokseværk

Skakforeningen tager sit store skakbræt med, når der på lørdag afholdes foreningsdag. Her ses Peter Heine Nielsen, stormester og Danmarks bedste skakspiller, som tidligere har lagt vejen forbi Fredericia. Arkvifoto: Mads Hansen

Fredericia foreningsdag har fået vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag den 15. september afholder Fredericia Shopping for andet år i træk Fredericia foreningsdag.

Frederica: Sidste år var seks foreninger klar til sjov og leg, men foreningsdagen har i år fået vokseværk - i år stiller 20 foreninger fra Fredericia Kkommune op på Rådhuspladsen, når Fredericia Shopping inviterer til foreningsdag.

Karina Wærnskjold-Thiesen fra Business Fredericia er en af dem, som har været med til at stå for arrangementet, og hun er glad for, at det endnu en gang kan lade sig gøre at afholde foreningsdag.

- Der er et behov. For foreningerne mangler altid medlemmer. Og så er det et fint vindue for foreningerne at stille sig frem og komme i kontakt med folk og fortælle hvad de kan tilbyde, siger hun.

Håber på godt vejr

Blandt mange muligheder for at afprøve, hvad foreningerne kan, har Skakforeningen taget sit store skakbræt med, 6. Juli Garden spiller op og giver dem, som har lyst, mulighed for at prøve, hvordan det er at spille instrumenter eller gå med tambourstaven. FDF tilbyder i år ormeræs, med ægte orme, hvor det handler om at have den hurtigste orm.

Karina Wærnskjold-Thiesen håber på godt vejr, så der kommer en masse mennesker forbi de mange foreninger.

- Tilskuermæssigt vil vi gerne have, at der kommer et par hundrede forbi. Men kommer der flere, er det jo bare godt. Kryds fingre for godt vejr, siger Karina Wærnskjold-Thiesen.

Arrangementet begynder klokken 10, og klokken 11.45-12.30 kommer Gang i Danmark forbi med deres mobile scene og laver Kalles Store Trommeshow.

Fredericia foreningsdag har fået vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce