Gå jer til en gratis hjertestarter

Hvis man slår sig sammen i grupper på mindst 30 indsamlere ved landsindsamlingen søndag den 22. april, får man en gratis hjertestarter af Hjerteforeningen. Foto: Sine Fiig/Hjerteforeningen

Gå jer til en gratis hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerteforeninger lokker med præmier til frivillige indsamlere søndag den 22. april.

Fredericia: Søndag den 22. april bliver en vigtig hjertedag i Fredericia Kommune.

Hjerteforeningen Fredericia inviterer aktive borgere til at samle ind til fordel for hjertesagen denne dag. Større grupper på 30 indsamlere kan endda få en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg.

- Hjertestartere er med til at redde liv, så de gør en vigtig forskel for vores kommune, hvis for eksempel naboer i boligforeninger, virksomheder, foreninger eller medlemmer af sports- og spejderklubber samler en gruppe af indsamlere til den 22. april, opfordrer Hjerteforeningen i en pressemeddelelse.

Alle grupper, der går i alt 30 ruter, modtager både en gratis hjertestarter til opsætning efter eget valg og samler samtidig penge ind til livsvigtig forskning i hjerte-kar-sygdomme og støtte til ramte og pårørende.

Vind en bil

Alle indsamlere over 18 år deltager søndag den 22. april desuden i lodtrækningen om en bil af mærket Kia Rio til en værdi af 174.999 kroner. Lodtrækningen sker i tv-showet "Hjertegalla", der vises fra kl. 21 på TV2 Charlie og på TV2 Play. Indsamlingsshowet byder desuden på underholdning, interviews og reportager fra indsamlingsdagen og kåring af Årets hjerteredder.

I indsamlingsshowet kan man desuden samme aften se, hvor mange penge der blev samlet ind i løbet af dagen. Det er en nyskabelse, at en landsindsamling og et indsamlingsshow bliver afviklet samme dag.

Du kan melde dig som indsamler på hjerteforeningen.dk/landsindsamling. /EXP

Gå jer til en gratis hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce