Gamere i tusindvis indtager igen Messe C - og i år skal internettet ikke gå ned

Knap 5000 gamere samler sig i weekenden i Messe C i Fredericia. Der dystes blandt andet i Counter-Strike, League Of Legends og Fortnite. Arkivfoto: Kim Rune

Gamere i tusindvis indtager igen Messe C - og i år skal internettet ikke gå ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op mod 5000 gamere lægger igen vejen forbi Messe C, når NPF åbner dørene fredag. I år med endnu bedre internet og med besøg af politiet.

Fredericia: Når NPF, NetParty Fyn, igen i år indtager Messe C i weekenden, bliver det med forbedret internet.

NPF har i år annonceret et nyt partnerskab med Nianet, som skal være med til at sikre bedre internet til de knap 5000 gamere. Og dermed undgå at der sker udfald, som man så sidste år, hvor eventet var uden internet i adskillige timer, efter der skete en fejl hos internetudbyderen.

En af arrangørerne bag NPF, Ulrik Petersen, fortæller, at han ser frem til samarbejdet.

- Det, der skete sidste år, skulle ikke gerne ske igen. Vi har i år fået et helt nyt setup, hvor vi kan fikse problemerne her i stedet for, at de skal fikses udefra. Og i år har vi fem teknikere klar på stedet, hvis der skulle ske noget, siger Ulrik Petersen.

Nianet leverer fibernet i store dele af Danmark og vil til dette års NPF levere en endnu større internetkapacitet med hele to 40 Gbit forbindelser, som til forskel fra sidste års 20 Gbit forbindelse gerne skulle sikre stabilt internet til de mange gamere.

Spil mod politiet

NPF er et af de største esport-events i verden, og de byder i weekenden på en masse turneringer og store udstillinger med alt det nyeste gamingudstyr.

De har samtidig inviteret to stand-up komikere, Mikkel Klint Thorius og Nikolaj Stokholm, som skal underholde fredag og lørdag.

I 47 timer skal gamerne dyste i flere forskellige spil. Et af dem er Counter-Strike, hvor også politiet spiller en rolle i år.

Sydøstjyllands Politi reklamerer på sin Facebookside med, at de i weekenden vil være at finde i Messe C, hvor man kan udfordre dem i Counter-Strike. Samtidig kan man finde ud af, hvordan det er at arbejde som betjent eller it-efterforsker i politiet, og hvordan man selv kan sikre sig bedst muligt mod cyberkriminalitet.

Forud for weekendens event har arrangørerne bag, i selskab med frivillige, siden mandag gået og stillet borde og stole op, inden de første gamere ankommer fredag klokken 12.

Gamere i tusindvis indtager igen Messe C - og i år skal internettet ikke gå ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce