Gammelt rejsebureau får ny direktør

Mary-Anne T. Brixen - her sammen med nu tidligere leder Henrik Klitlund Nielsen - er fra 1. marts nye leder i Felix Rejser. Foto: PR

Gammelt rejsebureau får ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indre Missions rejseselskab Felix Rejser har fået ny leder - og har i år 25 lande i programmet.

Mary-Anne T. Brixen er fra 1. marts ny leder af Felix Rejser, der har fokus på kultur, kirke og fællesskab.

- Jeg er optaget af at finde ud af, hvordan folk vil rejse i fremtiden, siger den nye direktør, som kommer fra en lederstilling i pædagogverdenen.

Og netop synet for det enkelte menneske og dets trivsel er noget af det, hun tager med ind i Felix Rejser.

Felix Rejser har altid været kendetegnet ved fællesskab og tryghed. Der er således altid to danske rejseledere med på hele rejsen og ofte en lokal guide.

Kristen profil

Siden 1953 har Felix Rejser primært arrangeret grupperejser med en kristen profil.

Det betyder for eksempel, at rejselederne tilbyder daglige andagter, og at der er fokus på religiøse temaer og rejsemål.

Det bibelske Israel har altid fyldt mest i rejseprogrammet. I 2020 er den store satsning passionsspillene i Oberammergau i Sydtyskland.

Selvom Felix Rejser hører til de mindre rejsebureauer, er der i 2019-programmet rejser til 25 lande. Lige fra en bustur til Thy til eksotiske destinationer som Kasakhstan og Kenya.

Åbent for alle

- Vi kan mærke, at vores kunder bliver mere og mere rejsevante og kræsne. Det betyder, at vi hele tiden skal tænke nyt og udvikle vores rejser, siger den tidligere direktør Henrik Klitlund Nielsen, som stopper efter 10 år på posten.

Han fortsætter i Felix Rejser som rejsekonsulent med særligt fokus på Israel, og glæder sig til at kunne fokusere på at udvikle den del af Felix Rejser, som rejsebureauet er mangeårig ekspert på.

- Felix Rejser ejes af Indre Mission, men rejserne er ikke kun for kirkeinteresserede. Alle er meget velkommen til at deltage. Grupperejserne er åbne fællesskaber, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde enhver den bedste rejseoplevelse, siger Henrik Klitlund Nielsen.

I disse dage forbereder de 6 medarbejdere rejser til Israel, Tenerife, London, Holland og til Georgien og Østtyrkiet.

Mary-Anne T. Brixen bydes velkommen i Felix Rejser ved en reception på Indre Missions Hus 12. marts kl. 14.-16.

Gammelt rejsebureau får ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce