Godt nyt til de tacos-sultne - nyt spisested på vej

Snart kan du igen få lov til at sætte tænderne i saftige burritos eller sprøde tacos. 22-årig lokal mand har netop overtaget de gamle Tacos-lokaler i Danmarksgade. Arkivfoto: Mads Hansen

Godt nyt til de tacos-sultne - nyt spisested på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I august forsvandt muligheden for at spise tacos i Danmarksgade, da daværende ejer ville fokusere på sit nye sted på Østerstrand. Nu er 22-årig fredericianer klar med samme koncept - i de samme lokaler.

Fredericia: Det er ingen hemmelighed, at rigtig mange, i august, blev triste over nyheden om, at Tacos i Danmarksgade skulle lukke. Den reaktion har været med til at skubbe 22-årige Martin Tolderlund Olling i retning af, hvilken slags restaurant han skulle åbne.

I fredags overtog han officielt lokalerne i Danmarksgade 34.

Vi mangler mexicansk mad i Fredericia, så det lå lige til højrebenet.
Martin Tolderlund Olling, ny ejer af Tacos

Drømmen om restaurant

Lokalerne har hidtil huset Tacos - indtil august drevet af Stefan Kabel - og i fremtiden vil der i lokalerne også blive langet mexicanske retter over disken. Dog er planen, at konceptet ikke skal være en tro kopi af tidligere.

- Der kommer en masse nye tiltag. Der vil være fokus på gode råvarer og lokale leverandører. En masse sunde løsninger og veganske valgmuligheder, fortæller Martin Tolderlund Olling.

Han sagde for nyligt sit job op på Byens Bilpleje's hovedkontor i Kolding. Drømmen om at blive selvstændig restauratør kom pludselig rigtig tæt på. Den seneste måned har både hovedet og kalenderen været fyldt. Dels alt det praktiske og dels en masse tanker om indretning, stil og personale. Sidstnævnte bliver der brug for, dog deltidsansatte til at starte med.

- Men jeg kommer selv til at være der på fuld tid, og så håber jeg på at få en mexicansk kvinde til at arbejde for mig, lyder det fra den nyudklækkede Tacos-ejer.

Navnet på indholdet af Danmarksgade 34 forbliver ligeledes uændret - Tacos.

Spis og hæng ud

Egentlig havde Martin Tolderlund Olling planer om at åbne en anden slags restaurant i de nylig overtagne lokaler, men da han så, hvor stor en reaktion der kom på, at Stefan Kabel drejede nøglen til sin Tacos, var det for den 22-årige fredericianer oplagt at køre stedet videre, næsten som hidtil.

- Vi mangler mexicansk mad i Fredericia, så det lå lige til højrebenet, lyder det.

Udover at være et spisested er drømmen, at Tacos i nummer 34 fremover vil blive et hyggeligt sted, hvor man - udover at spise - også kan hænge ud.

Martin Tolderlund Olling har stiftet sit eget selskab, Tacos Danmark, men har overtaget inventaret fra det gamle Tacos. Han håber på at kunne åbne sit nye spisested for offentligheden 1. november, men åbningsdatoen er stadig lidt usikker.

Godt nyt til de tacos-sultne - nyt spisested på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce