Her er den kommende købmand hos Meny

Henrik Eriksen er uddannet indenfor handel og salg. Nu skal han være købmand hos Fredericias kommende Meny. Foto: Peter Friis Autzen

Her er den kommende købmand hos Meny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Fredericias nye mad-madmarked Meny åbner til februar, er det med Henrik Eriksen i spidsen.

Fredericia: Tidligere vinhandler og lokalpolitiker Henrik Eriksen bliver købmand hos Meny, når det nye madmarked åbner i Fredericia til februar.

- Det bliver meeega spændende, lyder det fra den nyvalgte købmand, der tager fat allerede fra november, selvom butikken først forventes at åbne til februar.

Meny-kæden har ønsket at finde en lokal person med kendskab til handel og forståelse for gode råvarer, og valget er faldet på 35-årige Henrik Eriksen.

Salgschef Bo Petersen glæder sig over at kunne byde Henrik Eriksen indenfor. Han skal stå i spidsen for de omkring 40 mennesker, der forventes at skulle arbejde i Meny Fredericia.

Lige nu er supermarkedet under opførelse overfor Netto på hjørnet af Indre Ringvej og Vesterbrogade og nær banegården. Det bliver en butik på cirka 1.300 kvadratmeter og tilhørende 500 kvadratmeter kontor og lager.

Bo Petersen, som selv er fra Fredericia, fortæller, at Henrik Eriksen blev valgt ud i et stort ansøgerfelt.

- Vi mener, at Henrik har det helt rigtige Meny DNA. Interessen for gode råvarer og god service er nøgleord.

Jeg glæder mig.
Henrik Eriksen, kommende Meny-købmand

Erfaring med butik

Henrik Eriksen drev Eriksens Vinhandel fra 2014 til 2017 i Fredericias midtby. Meny planlægger at have en fagbetjent vin-afdeling, ligesom butikken skal have betjent fiskehandel, delikatesse-afdeling og slagterafdeling.

Eriksen har været politisk aktiv som byrådskandidat for Venstre og siden spidskandidat for Liberal Alliance. Begge gange uden at komme i byrådet. Han blev far i marts og meddelte i maj, at han ikke ville tage endnu en tørn som byrådskandidat.

Henrik Eriksen har en baggrund med en HHX-eksamen og desuden uddannelser indenfor salg på IBA og IBC i Kolding.

- Jeg har fulgt Meny fra starten og synes, at det er et sindssygt spændende koncept, som jeg let kan se mig selv i. Meny sætter overlæggeren højt kvalitetsmæssigt. Jeg glæder mig, siger han.

Butikken i Fredericia forventes at åbne midt i februar. Datoen afhænger af byggeprocessen, som ifølge Bo Petersen foreløbig forløber godt.

Her er den kommende købmand hos Meny

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce