Horseshop i finale om praktikpris

Temashop/Horseshop er en arbejdsplads, som Sanni på sigt godt kunne tænke sig at blive en del af. Men indtil den mulighed melder sig, har hun søgt ind på overbygningsuddannelsen ?Professionsbachelor i International handel og markedsføring? på IBA. Foto: Maria Tuxen Hedegaard

Horseshop i finale om praktikpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Temashop/Horseshop i Pjedsted er med i top fem om titlen som Årets IBA Praktik 2019.

Pjedsted: Den 22-årige markedsføringsøkonom Sanni Hersleb Svendsen har indstillet sit praktikophold hos Temashop/Horseshop i Pjedsted ved Fredericia til Årets IBA Praktik 2019.

Her sidder hun lige nu i et tremåneders praktikforløb som en del af sin uddannelse på IBA Erhvervsakademi Kolding. Hun valgte Temashop/Horseshop, der var et ud af fire tilbud, fordi hun selv har en hestebaggrund.

- Da vi talte sammen, sagde de til mig, at jeg var nødt til at komme og hjælpe dem. For der var ingen af dem, der vidste noget om heste, husker Sanni Hersleb Svendsen.

Hun har selv haft hest og har redet i flere år, så det var nemt at kunne bidrage med noget i Temashoppens nyeste skud på stammen - webshoppen Horseshop.

Tryghed og gode kollegaer

Temashop har mange undershops, og blandt de cirka 35 ansatte er der masser af sociale aktiviteter, og netop trygheden og glæden ved kollegaerne har gjort noget godt for hende:

- Det, der har udviklet mig personligt i min praktik, er arbejdspladsens fantastiske miljø. Et dejligt sted, hvor alle fra dag et har forsøgt at hjælpe mig det bedste, de kan. Min stemme har haft nøjagtig lige så stor vægt som alle andres. Den store tiltro har givet mig lysten til at engagere mig i alle de opgaver, jeg har kunnet komme i nærheden af, siger Sanni Hersleb Svendsen i en pressemeddelelse.

Også fagligt har hun fået et stort boost, for praktikopholdet har givet hende kompetencer inden for både photoshop, facebook annoncering, content marketing og SoMe strategier.

Stort ansvar

Ejeren af Temashop, Daniel Diness Andersen, er stolt over nomineringen, og han understreger, at det handler om at få hver ansat til at føle sig godt tilpas. For medarbejdere, som er glade for at være på en arbejdsplads, yder også mere, er hans filosofi.

- Derfor er vi da også vildt glade for, at Sanni har nomineret os til Årets IBA Praktik. For det er jo et kæmpe skulderklap. Vi ser det som vores opgave at løfte et stort socialt ansvar, så når vi så samtidig kan være så god en praktikplads, så er vi meget stolte, siger Daniel Diness Andersen.

Horseshop i finale om praktikpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce