Ingen afspærring om dagen på Snoghøj Landevej: Asfaltmaskiner skal på natarbejde

Den daglige trafik fra motorvejsnettet mod centrum bliver ikke forstyrret, når der skal lægges 1,6 km ny asfalt. NCC vil fræse den gamle asfalt af i nattetimerne, ligesom den nye asfalt lægges om natten. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Ingen afspærring om dagen på Snoghøj Landevej: Asfaltmaskiner skal på natarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

6.- 9. maj skal der skiftes asfalt på Snoghøj Landevej, så den igen bliver glat at køre på. Det bliver natarbejde for at genere trafikanterne mindst muligt, oplyser Fredericia Kommune. En fjerdel af strækning fra Snaremosevej til Røde Banke lægges om.

Erritsø: Det bliver natarbejde, når der om et par uger skal skrabes asfalt af og lægges nyt på Snoghøj Landevej. Det oplyser vejingeniør Lasse Hasle Nørgaard til Fredericia Dagblad.

Det er planen, at arbejdet skal udføres fra 6. til 9. maj.

- Arbejdet udføres som natarbejde for at genere trafikken mindst muligt. Tidspunktet kan ændres, hvis vejret ikke tillader udlægning af slidlag, oplyser Lasse Nørgaard.

Fremgangsmåden bliver at fræse det "gamle" slidlag af i tre centimeters dybde og udlægge et nyt.

- Det er præcis samme fremgangsmåde som sidst, konstaterer Lasse Nørgaard.

Det er kommunen og NCC vurdering at det der kan sætte sig har gjort det. Der kan ikke gives nogen garanti, men den meget trafik der har kørt på strækningen vinteren igennem har gjort sit til, at alle restsætninger bør have indtruffet.
Driftsingeniør Lasse Hasle Nørgaard, Fredericia Kommune

En fjerdel fræses op

Det er strækningen fra Røde Banke til Snaremosevej, der skal lægges om delvist.

Hvor mange meter kommer det til at dreje sig om?

- Strækningen fra Røde Banke til Snaremosevej er knap 1,6 km med fire spor, altså knap 6,4 km. I sporlængde er der lige knap 1,5 km der skal laves om eller rundt regnet 25 procent, oplyser Lasse Nørgaard.

Selv om det er natarbejde bliver I vel nødt til at spærre af i dagtimerne - eller kan I undgå det ?

- Der bliver ikke spærret i dagtimerne. Såfremt der fræses af en nat, og først skal asfalteres efterfølgende nat, kan arealet uden problemer trafikeres i dagtimerne.

Hvordan sikrer man, at det ikke igen bliver ujævnt?

- Det er kommunens og NCC's vurdering, at det, der kan sætte sig, har gjort det. Der kan ikke gives nogen garanti, men den meget trafik, der har kørt på strækningen vinteren igennem har gjort sit til, at alle restsætninger bør have indtruffet. Såfremt det vurderes nødvendigt, kan der inden fem års mangelgennemgang foretages ny jævnhedsmåling. Afhængigt at resultatet her, vil kommunen til den tid forholde sig til forholdene, konstaterer Lasse Nørgaard.

Ingen afspærring om dagen på Snoghøj Landevej: Asfaltmaskiner skal på natarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce