Klar melding før stormøde: Trelde GI er truet af lukning

Trelde GI har blandt andet haft mange stærke håndboldhold for ungdom. I 2014 vandt Trelde de danske ungdomsmesterskaber for U14-hold i Fredericia, hvor Magnus Falborg her gør klar til skud i den stribede trøje. Arkivfoto: Mette Mørk

Klar melding før stormøde: Trelde GI er truet af lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis ikke der kommer hjælp til at drive Trelde GI, må klubben lukke. Sådan lyder meldingen fra forretningsudvalget i landsbyklubben.

Trelde: Der er akut brug for flere frivillige i Trelde Gymnastik- og Idrætsforening (TGI).

Ellers risikerer foreningen at lukke. Så klar er meldingen til medlemmerne før et stormøde på søndag i Bøgeskov Hallen. Det foregår fra klokken 11 til 12.30, og målet er blandt andet at finde mindst ét nyt medlem til forretningsudvalget.

- Det kan være, det lyder lidt som en trussel, men vi er nødt at melde klart ud. Vi skal finde ud af, om der skal være en klub i Trelde. Vil folk have, at deres børn skal gå til sport i Trelde, så er de nødt til at hjælpe, siger Michael Kristiansen.

Han er formand for forretningsudvalget i Trelde GI, som kører driften for klubbens afdelinger for fodbold, tennis, badminton, håndbold og gymnastik.

Reelt skulle der være seks medlemmer af forretningsudvalget, men ved seneste generalforsamling i april 2017 blev der kun valgt tre. Siden har én trukket sig, og dermed er der kun Michael Kristiansen og kasserer Andreas Thoustrup tilbage.

- Jeg sidder med tre mands arbejde, og vores sekretær sidder med tre mands arbejde. Det vil simpelthen køre os døde i længden, siger Michael Kristiansen.

Tre personer søges i Trelde GI
Op til søndagens møde har forretningsudvalget i Trelde GI skrevet til stillingsopslag til følgende poster i forretningsudvalget:

Næstformand, sekretær, sponsoransvarlig. Medlemmer af forretningsudvalget får en årlig skattefri godtgørelse på 1000 kroner samt gratis medlemsskab til en idræt i Trelde GI. Nærmere info kan findes på Trelde GI's hjemmeside.

Planer om e-sport

Trelde GI har haft faldende medlemstal i flere afdelinger de senere år. Håndbold og fodbold har ifølge Michael Kristiansen været hårdt ramt, og på flere årgange findes der slet ikke nogen hold. I gymnastikafdelingen har medlemsfaldet dog ikke været så kraftigt.

Der er mangel på frivillige trænere og ledere. I løbet af det seneste år har Michael Kristiansen haft administrativt arbejde med at lukke to afdelinger i klubben. Bueskytterne er rykket over i Trelde Næs Bueskydning, mens skytteafdelingens medlemmer er forsvundet til andre skytteklubber.

Til gengæld barsler TGI med nye tilbud. Event & Kulturforeningen Bøgeskov vil starte e-sport og samarbejde med TGI om det. Men det kræver hænder, og Michael Kristiansen håber, at de dukker op til søndagens møde. Her er der tilmed arrangeret børnepasning i hallen for alle, der dukker op.

Man kan læse dagsordenen til mødet på søndag på Trelde GI's Facebook-side.

Klar melding før stormøde: Trelde GI er truet af lukning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce