Konditor fik bedømmelsen 'I verdensklasse' - men gik ikke videre

Kristian Bruun Wendel fik sved på panden i konditordysten "Sukkertoppen" på TV2, hvor han og makkeren både oplevede succes og nederlag. Foto: Yilmaz Polat

Konditor fik bedømmelsen 'I verdensklasse' - men gik ikke videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kristian Bruun Wendel og hans makker imponerede med fragilité, men kom i svære problemer med fransk citrontærte.

Fredericia: Kristian Bruun Wendel er hjemme igen i Fredericia med en overlegen sejr og et bittert nederlag i konditordysten "Sukkertoppen" på TV2.

Han og makkeren, Frederik Holst Benthin, konditor på Kurhotel Skodsborg, mens han selv er konditor hos Comwell i Kolding, deltog i søndagens afsnit af serien.

Det gik galt på førstedagen, da den ukendte udfordring hed en klassisk fransk citrontærte med mørdejsbund, citroncreme og marengs.

- Ukendt køkken, intet kendskab til, hvor tingene står, og en regnefejl - det gik galt, siger Kristian Bruun Wendel, som dog kunne glæde sig over, at det gik bedre med opgaven: En firelags-kage med smag af hindbær.

I verdensklasse

Til gengæld brillerede de to konditorer på dag to, som hedder "svendeprøvedagen".

De leverede en nyfortolkning af fragilité på en over en meter høj chokoladeopsats. En kage med en kreativ fortolkning af kloden. Den fik de bedømmelsen "i verdensklasse" for.

Deres point-tal på andendagen har ingen af de andre konditorer kunnet slå, men det rakte lige præcis ikke til at gå videre efter den uheldige start med citrontærten. De manglede blot to point.

De to konditorer nåede derfor at opleve alt fra nedtur til den totale optur.

- Men vi kunne gå derfra med oprejst pande siger Kristian Bruun Wendel, der er meget glad for at have deltaget i tv-programmet, som den kendte Mette Blomsterberg er vært for.

Konditor fik bedømmelsen 'I verdensklasse' - men gik ikke videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce