Korskærparken tyvstarter med valgmøde: - Vi håbede, valget var udskrevet

Korskærparken lagde sidste år lokaler til et dialogmøde med byrådet. På torsdag er der samme sted valgmøde som optakt til det kommende folketingsvalg. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Korskærparken tyvstarter med valgmøde: - Vi håbede, valget var udskrevet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korskærparken er vært for det formentligt første valgmøde i Fredericia med deltagelse af folketingskandidater fra næsten alle opstillede partier.

Fredericia: Tidspunktet er ikke optimalt, men nogle gange gælder det om at slå til, når det er muligt.

Sådan nogenlunde ræsonnerer Frank Høgh, der er projektmedarbejder hos Den Boligsociale Helhedsplan, sig frem til, da han skal forklare, hvorfor der på torsdag 28. marts er møde i Korskærparken, hvor flere folketingskandidater vil være til stede.

- Vi laver et arrangement hver måned, og vi tænkte, at vi kunne være heldige, at der allerede var udskrevet valg, men det var der så ikke. På den anden side ved vi, at det kan være svært at tiltrække kandidaterne under en valgkamp, så det har været en afvejning, fortæller Frank Høgh.

Mødet bliver arrangeret af Byhøjskolen under Den Sociale Helhedsplan sammen med Foreningen Korskærparken samt bestyrelsen i Medborgerhuset i Korskærparken.

- Vi vil gerne skabe debat om demokrati og være en del af demokratiet, så vi vil følge det op med et arrangement i forbindelse med folketingsvalget og valget til Europaparlamentet, siger Frank Høgh.

Maden er en gimmick

Ikke overraskende er ghettoplanen et af de tre emner, der skal udveksles holdninger om.

- Selvom vi ikke længere er på ghettolisten, har ghettoplanen i høj grad relevans, og det ville være rart at høre de forskellige partiers input, siger Frank Høgh.

Derudover er klima og miljø samt beskæftigelse på dagsordenen.

- Klima og miljø er jo meget oppe i tiden, og en af de ting, vi arbejder rigtig meget med herude, er beskæftigelse og uddannelse, forklarer projektmedarbejderen, der håber på et livligt møde med stor deltagelse.

Inden mødet går i gang, serverer medborgerhusets café falafel og paneret flæsk, alt efter hvad man er til.

- Vi tænkte, at det kunne være en god gimmick og skabe lidt opmærksomhed, plus at vi har en café, som vi gerne vil have, at den er åben om aftenen, siger Frank Høgh.

Korskærparken tyvstarter med valgmøde: - Vi håbede, valget var udskrevet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce